Rüyada Mağaza Görmek

Bakınız; Dükkan

Rüyada mağaza görmek, genç bir erkek için faydalı bir işe; tecrübeli yaştakiler için kârlı ve kazançlı bir rızka; kadın için ev hayatında mutlu ve iyi bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada mağaza görmek, karşısına çıkan fırsatları değerlendirmesi sayesinde elinin bollaşacağı, sorunlarından yaka kurtaracağı ve iki cihanda huzur ve saadet bulacağı tabir edilmektedir. Rüyasında büyük ve güzel bir mağaza gören kimsenin umutları gerçekleşecektir. Rüyasında alışveriş yaptığını gören kimsenin hayatında olumlu bir değişiklikler olacaktır. 

Rüyada mağazada yangın çıktığını gören kişi sırlar bir şey öğrenir. Büyük, güzel, aydınlık bir mağaza kişinin umutlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada görülen mağaza, gören kimsenin hanımı, malı, çocuğu ve bineğidir. Mağazada görülen güzellik ve çirkinlik onlara nispet edilir.

Rüyasında büyük, güzel bir mağaza gören kimsenin umutları gerçekleşecektir. Alışveriş yaptığını gören kimsenin hayatında olumlu bir değişiklik olacaktır. Rüyayı gören uzun bir yol yapıp yabancı bir ülkeye de gidebilir.

Rüyada mağazada yangın çıkması rüya tabircilerine göre, rüyada mağazada yangının çıktığını gören kimse evliyse, bir çocuğunun olacağına delalet ederken; evli değilse, ailesinden birinin bebek haberi alacağının işaretidir.

Mağaza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir