Rüyada Lav Görmek

Rüyasında yanardağdan akan lav gören kişi, büyük bir aşk macerası yaşayacak demektir. Ancak çok dikkatli olması gerekir.

Bkz: Ateş Koru

Rüyada yanardağdan akan lav görmek, yeni bir haber alacağına ve bu habere çok sevineceğine delalet eder. Aynı zamanda bu rüya, yaklaşan büyük kısmettir. Güç, mevki, üstünlük, ün, onur olarak yükselmektir.

Rüyada bir yanardağın saçtığı lavları görmek, büyük bir macera geçireceğinize ve bir kimse ile tanışıp sonunda onunla evleneceğine; eğer evliyseniz, eşinizle aranızda önemli bir mesele olacağına delalet eder.

Rüyada ateşin lav çıkardığını görmek, bir sırrınızın açığa vurulacağına ve bundan dolayı çok zor bir durumda kalacağınıza yorumlanır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada bir yanardağın lavlar saçtığını görmek, bir macera ile tanıştığınız birisiyle evleneceğinize işarettir. Ateşin kıvılcım ve lavlar saçtığını görmek, bir sırrının herkes tarafından bilineceğine tabir edilir.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek; rüyayı görenin hayatına yeni bir kişinin gireceğine ve bu kişi ile güzel bir birliktelikleri olacağına işarettir.

Lav

“Rüyada Lav Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda lavların içinde kendimi buluyordum. Lav üstüme doğru gelmeye başladı. Ben lavlardan kaçmaya başladım ama lav beni içine aldı ve ben şehadetimi getiriyordum sonra ölüyordum. Rüyamın anlamını söyler misiniz?

  2. Ben üç kez aynı rüyayı gördüm. Su içinde yüzerken birden arkamdan lav dalgası bana doğru geliyordu. Birinde kaçarken bir kayaya çarpıp lava yakalanmıştım, diğer ikisinde kaçmayı başarmıştım. Peki, bu neye işarettir?

  3. Kolay gelsin. Rüyamda bir eve giriyorum üç oda var birinin içinde 2 tane sepet var. İkisinde de birer tane gri parlak yılan diğer odada da aynı son odada 1 sepet 1 yılan ama yılan diğerlerinin 2 katı sonra beyaz uzun elbiseli içinde bir adam arkası dönük şekilde aynı arap elbiseleri gibi elbisesi var.Adam geliyor ve tek tek yılanları sepete sokuyor en büyük yılanı soktuktan sonra kendimi dışarıda buldum. Üşümüştüm kalktım eve gittim ve içerde 2 kişi vardı. Elinde silah var silahı adama yöneltip tetiği çekiyor ama patlamıyor. Sonra havaya yöneltip sıktığında patlıyor içerisi tamamen buzlu ve soğuk birden kendimi 2 metre kadar beton bir duvarın üstünde buluyorum. Karşımda dev bacalı tuğla fabrikalar var ve bir kız bisiklet sürerek yoldan giderken durdu ve şarkı söyleyerek bana gel dedi duvardan atladım bisikletin arkasına bindim kız hala şarkı söyleyerek bisikleti kaldırım taşlı yoldan sürerek ve şarkı söyleyerek devam etti. Sonra uyandım.

  4. Rüyamda deprem oluyordu ardından her taraf lavla kaplıydı. Lavdan kaçmaya çalışırken birden ayağıma sıçradı o an ağlıyordum ondan sonra bitti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir