Rüyada Kül Görmek

Rüyada kül görmek; batıl söze, faydasız ilime, meşakkatli rızka, üzüntü ve göz ağrısına işarettir. Bazen de kül sadakadan elde edilen mal/mülke; şer ve fitneyi bertaraf etmeye, korkudan emin olmaya delalet eder.

Rüyada genç bir erkeğin rüyasında kül görmesi; çok iyiye yorulur. Pek yakında kârlı ve para getirecek işlere başlayacağına işarettir. Bekar bir kız bu rüyayı görürse hayal kırıklığı yaşayacağına yorumlanır. Yaşlı bir kadın için de kötü niyetlerden vazgeçmesine yorumlanır.

Rüyada kül tutmak; hayatınızda birtakım mutsuzluklar ve birçok olumsuz değişikliklerin yaşanacağı anlamına gelir. Başka tabirlere göre ise bu üzüntünün kaynağı, çocuklarınızın olabileceğine değinilir.

Rüyada külün elinizden uçması; bol para, kısmet ve fırsat anlamına gelir. Külün uçup gitmesi, gereksiz harcama olarak da yorumlanır.

Kül

“Rüyada Kül Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Evimin kış bahçesi bölümündeymişiz… Yeşil bitkiler tertemiz bir oda. Oda da tanımadığım iki genç kadın ve eski kayınvalidem(kendisi beni pek sevmez). Eski kayınvalidem klimayı açmış aşırı soğuk ve klima soğuk buhar üflüyor… İki bayan ve ben üşüyoruz ve ben klimayı daha sıcağa ayarlıyorum. Eski kayınvalide odaya giriyor ve kaşlarını çatıyor. Biz de klimayı tekrar eski haline getiriyoruz. Bu arada erkek kardeşimin eşi (kendisiyle çok iyi anlaşırız) bir soba kovası dolu kül getiriyor ve külü merdivenlerden aşağıya boşaltıyor. Ben de “Ne yapıyorsun? Komşuya ayıp olacak” diyorum ve elime süpürge alıp alt kata iniyorum. Bu arada külün miktarındaki çoğalma dikkatimi çekiyor. Eve çıkıyorum kürek ve poşet istiyorum ki temizleyebileyim… Öylece uyandım…

  2. Kül olumlu mu, olumsuz mu belli değil. Ben rüyamda sobanın etrafındaki külleri siliyordum. Bu olumlu mu, olumsuz mu? Yaş: 30 bayan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir