Rüyada Kutu Görmek

Rüyada kutu görmek, yolculuğa çıkacağınıza yorumlanır. İçi para dolu kutu görmek de güzel bir maaşla emekli olacağınıza yorumlanır. İçi dolu bir kutu, hoşluklarla karşılaşacağınızın işaretidir. İçi parayla dolu bir kutu, güzel bir maaşla erkenden emekli olacağınız anlamına gelir. Beklenmedik durum ve sürprizdir. Aynı zamanda kişinin her bakımdan kendisine uygun eştir.

Bkz: Kutu / Mücevher Kutusu, Cephane Kutusu, Posta Kutusu

Rüyada kutu görmek tabiri ne kutusu olursa olsun, eşle yorumlanır. Bu rüyayı gören kadın ise erkekle tabir olunur. Tabirde, kutunun şekli dikkate alınır. Mesela, şeker ve helva kutusu iyi huylu ve güzel yüzlü bir kadına; biber kutusu ise acı sözlü ve huysuz birine tabir edilir. Bu rüya, seyahate çıkacağınıza işarettir. İçi para dolu kutu, güzel bir maaşla erken emekli olacağınıza işarettir.

Kutu

“Rüyada Kutu Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda beyaz bir kutu içerisinde yeni hiç giyilmemiş beyaza yakın yarım çizme gördüm. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  2. Birden fazla kutu görmek, fazladan gezeceksiniz veya birden fazla işiniz olacak demektir.

  3. Kocaman kubbeli geniş, büyük bir camideyim. Hem ibadetle meşgulüm hem de camide okunmakta olan Kur’an’ı dinliyorum. Sonra yüksek makamlı insanlar camide yanıma geldiler ve bana büyük bir saygı ve şeref içerisinde elime kare seklinde içi bos bir kutu verdiler. Kutunun dişi çok değerli taslar ile işlenmiş, ağır, kalın, kuvvetli ve çok değerli bir kutu idi. Ellerimi uzatıp aldım onu. Büyük bir saygıyla hafifçe eğilerek o kutuyu verdiler. Çok merak ediyorum ne demek bu?

    1. Sayın Nur cihan, kısaca rüyanızın tabiri şu; eğer varsa bir sıkıntınızdan kurtulacaksınız ve çok istediğiniz bir şey olacak ayrıca kutunun içini siz ibadetlerinizle dolduracaksınız. Sanırım bu konuda biraz gevşeksiniz…

  4. Rüyamda eşimin kızının elinde kara bir kutu vardı. Eline aldığı kutuyu evirip çeviriyordu. Ne anlama geliyor? (Bu arada eşimle aramız açık.)

  5. Rüyamda duvarın içine gömülü bir kutu vardı. Kutu başkasınındı (bir erkeğin) içini açıp bakıyordum içinde başka bir kutu vardı ama o kutu da delikti. Rüyam beni çok etkiledi. Yorumlarsanız minnetlerimi sunarım. Şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir