Rüyada Kurşun Görmek

Rüyada tüfek kurşunu görmek yerine ulaşan söze, elçiye yahut gıybete işarettir. Birinin kendine kurşun atması, o kimseden bir söz getirilmesine; birine kurşun atmak, o kimseye adam göndermeye delalettir. Kurşunun dosdoğru gitmemesi, gönderilen kişinin yerine varamamasına; attığı kurşunun durmaksızın sürekli gittiğini görmek, dünya durdukça devam edecek ad ve şöhrete; külçe halindeki kurşun mala; kurşun eritmek kazanç amacıyla gayret sarf etmeye; kurşun (maden olarak) menfaate, hizmetkara ve ev eşyasına delalet eder.

Bkz: Tüfek ve Kurşun, Silah Atmak

Rüyasında kurşun gördüğünü gören kişi iş yaşamında bazı başarısızlıklara ve mağlubiyetlere uğrayacağınızın, çevrenizde bulunan insanlara dikkat etmezseniz bir ihanete uğrayacağınızın belirtisidir.

Rüyada kurşun erittiğini görmek, rüya sahibinin çok çalışarak istediği her şeyi elde edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında kurşunu kendisinin erittiğini görmesi hayırlara vesile olmaktadır. Kişinin işlerinin yoluna gireceğine ve maddi durumunun düzeleceğine yorulmaktadır. Kurşun ve silah rüyaları; başarı, inanç, atılganlığı temsil eder.

Kurşun

“Rüyada Kurşun Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Sizin bu yazıların üzerine gelen reklamlarınızdan gına geldi. Lütfen yan tarafta yayınlar mısınız?

    1. Merhabalar,

      İşletim sistemimizden rüya tabiri okurken herhangi bir reklam bozukluğu göremiyoruz.

      Size yardımcı olabilmemiz için hangi tarayıcıyı kullandığınızı söyleyebilir misiniz bize? Örneğin; Chrome, Firefox, İnternet explore, safari gibi. Eğer bunlarla ilgili bir problem olmadığına eminseniz işletim sisteminizde bir sorun olabilir. En yüksek ihtimal ise bilgisayarınıza virüs girmiş olmasıdır. Bu durumda güncel bir antivirüs programıyla genel bir tarama yapmayı deneyiniz.

      Not: Herhangi bir sorun karşısında iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

      İyi günler dileriz.

  2. Rüyamda bir odanın içindeyim annem ve kardeşlerim ve tanımadığım başka kişiler de var ve bulunduğum odaya sürekli kurşun yağdırıyorlardı. Bazı insanlara isabet ediyordu ve ölüyorlardı. Bana denk gelmedi kurşun ama sürekli yağmalıyorlardı…

  3. Rüyamda birisi tarafından silahla vuruluyorum. Karnına kurşun giriyor ama elimle giren kurşunu çıkarıyorum. Ve arkasından kurşun kabzasıyla birlikte çıkarıyorum, karnımdan. Ateş eden kişi tekrar silahını dolduruyor, kaçıyorum. Pencereli bir yerden merdiven boşluğuna giriyorum. Her bir katta yine demir parmaklık, küçücük bir yerden yine geçiyorum. Demir parmaklıklardan geçiyorum. Belki 4 kat böyle iniyorum ve sonunda çıkıyorum, oradan kurtuluyorum. Uyanıyorum, rüyamda. Rüyam neye çıkar, bilmiyorum, öğrenmek istiyorum. Kolay gelsin.

  4. Öncelikle cevap için şimdiden teşekkür ederim. Ben rüyamda birinin havaya attığı kurşunun yere düşerken göğsüme girdiğini gördüm. Kurşunun deliği vardı ama kan yoktu. Sonrasını hatırlamıyorum.

  5. Rüyamda tanımadığım birisinden beş kurşun yiyordum ama kan akmıyordu sadece derinin çok az aşağısında kalıyordu. Ben de kendi başıma çıkarmaya çalışıyordum 2 tanesini canım yana yana çıkardım 2 tanesi, onlara kısmen daha acısız çıktı ama son olarak çıkardığım kemiğe saplanmış ve bir parmak boyunda kemikle beraber çıktı sonra uyandım.

  6. Rüyamda patlamış tüfek mermisini buluyordum ve sonra otomatik tüfek buluyordum sonra çatışma falan oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir