Rüyada Kurban Bayramı Görmek

Helak olmaktan kurtulmaya, geçmiş bir sevinci yeniden yaşamaya, borçtan ve hapisten kurtulmaya delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Bayram)

Rüyasında Kurban Bayramı gören kişi için geride kalmış bir sevincin geri gelmesine, isteğe ve her türlü tehlikeden kurtuluşa yorumlanır. Kendisini Kurban Bayramında görürse, eğer bu kişi hapiste ise kurtulacağına, borcu varsa borcunun ödeneceğine yorumlanır.

Rüyada Kurban Bayramı görmek, sevinçle yorumlanır. Kurban Bayramında bir kurban kestiğini ve etlerini kendi eli ile dağıttığını gören, dünya ve ahiret işlerinde daima makbul bir insan olarak bilinir ve kurban hayvanının hürmetine ahiret azabından emin olur. Kurban Bayramını kutlamak için bayram adetine uyan ve büyüklerinin saygısını, küçüklerinin sevgisini kazanmak için, onlarla bayramlaştığını gören kimse; borçlu ise borcundan, dertli ise derdinden, hasta ise acısından kurtulur rahat ve huzura ulaşır. Ya da bayram günleri sevinç ve neşeye delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada Kurban Bayramını görmek geçmiş bir sevincin tekrar gelmesine ve helak olmaktan kurtulmaya işarettir. Rüyada Kurban Bayramında olduğunu gören kimse, hapis ise, kurtulur. Borçlu ise, borcunu öder. Ramazan Bayramında olduğunu gören kimse, üzüntü ve kederden kurtulur ve kendisine sevinç, kolaylık gelir ve tövbesi makbul olur. Eğer malı gitmiş veya zarara uğramışsa, Allah (C.C.) ona bedelini ihsan eder. Rüyada görülen bayram, ferahlık ve sevinçtir. Herhangi bir şeyini kaybeden bir kimse, rüyada bayram gününde bulunduğunu görse, kaybettiği şey eline geçer. Rüyada bayramı görmek, bolca geçinmeye işarettir.

Kurban Bayramı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir