Rüyada Kraliçe Görmek

Bkz: Kral

Rüyada kraliçe görmek, kraliçe ile ilgili rüyalar genellikle iyiye, ün ve şerefe yorumlanır. Bu rüya aynı zamanda hayatta birçok başarı elde edeceğinize de işarettir. 

Rüyada Kraliçe Arı Görmek

Rüyada kraliçe arı görmek, bu rüya nüfuzlu bir kadına işaret eder. Rüya sahibi eğer çalışıyorsa, başarılı bir iş yaşamı olacağına delalet eder.

Kraliçe

“Rüyada Kraliçe Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba rüyam biraz uzun ve yanlışlar baya var (Ben Türk değilim, Azeriyim). Ama rica ederim sonuna kadar okuyun. Ben bugün rüyamda bir otobüse binenleri gördüm ve o otobüs herkesi uzaklara götürüyordu. İ. O otobüse girip insanları eğlendirmek sanki bizim mesleğimizdi. Bende kendimi bir anda eski zamanlarda gördüm. Kraliçeye müzik dinletiyorduk. Kraliçe bahçede bir masada oturmuş yanında da hizmetçisi, bizi severek dinliyordular. Aniden bizim kızlardan biri sanki eteğin yırtılmış dedi. Kraliçe onu duyar ve sanar ona söyleniyor ve benim eteğimde yırtık yok ve olamaz dedi. Hususi benim için yapılmış. Ben de eteği inceledim gerçekten çok güzel elbiseydi. Elbise pamuktan ve beyaz tulle yapılmıştı. Kraliçenin yanında bizimkilerden biri oturmuştu. Onun eteğini gizlice yırtmıştık ve eteği kraliçeye gösterdik, bununkiymiş yırtılan dedik hemen de yırtılan yerini elimle düzelttim. Sonra aniden herkesin büyük yuvarlak duran elbiseleri havası sanki çıkıyor ve bütün etekler kraliçenin bile çöküyor. Kraliçe o anda çok kızıyor ve müziği durdurmamızı istiyor. Sonra biz kendimizi görünemez yapıyoruz. Öyleleri var ben bile arıyorum ama göremiyorum. Kraliçe o anda hala konuşmaya devam ediyor. Ve diyor buralar temiz olsun bir tane çöp kalmasın. Bende önündeyim ve yavaşça arkaya gidiyorum ve Kraliçe üstüme geliyor. Sonra odanın diğer tarafına gidiyorum. Kraliçenin gözlerini görmeyeyim. Kraliçe aynen benim aldığım adımları gidiyor ve aniden gözüme bakıyor. Hâlbuki görünmüyordum. O anda odada yalnızdık ve Kraliçe diyor herkes ortaya çıksın yukardaki de. Ölüleri bile diyordu. Ve aniden benim abimin adını çekiyor. Bende ağlayarak soruyorum ne oldu ki benim abime. Bana dedi vuruldu. Yani Allah göstermesin öldü diyor. Bende gözlerim yaşlı telefonumu elime alıyorum abimi ariyim diye. Kraliçe keski onu arabanın arkasına koymasaydı diyor ve gidiyor. Bende abime aramak isterken uykudan yine korkunç şekilde durdum. Bu arada üç gündür böyle korkunç rüyalar görüyorum. İnşallah bana bu rüyamı doğru şekilde anlatırsınız. Şimdiden çok teşekkür ederim.

  2. Selam Aleyküm. Rüyada bir grup erkekle (arasında indus da var) kraliçe Yelizbetin evine gidiyoruz. Kraliçenin evi sarayda değil de şehrin ortasında iki mertebeli bir apartmanda kalıyor. Kendisiyle sohbet, selfie yapıyoruz. Sonda da hepimiz oradan koşuyoruz. Sanki bizi kimse kovalıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir