Rüyada Kiremit Görmek

Rüyada kiremit görmek, helal mala ve çocuğa yahut bozgunculuk yapan makam sahibi birine işarettir. Kiremitçi çocuğu yaşamayan kimseye, başkası için mal toplamaya yahut üzüntü ve kedere delalet eder. Kişinin çok değerli bir ev eşyasına sahip olacağına işaret eder.

Bkz: Köprü, Dam, Çatı 

Rüyada kiremit görmek tabiri, yıkımla tabir olunur. Rüyasında kiremit satın aldığını görmek, beklediği bir işinin olmasının gecikeceğine delalet eder. Rüyada kiremitlerden bir duvar ördüğünü görmek, bir iş hususunda başvurduğu yerden olumlu bir cevap alacağına; yaptığı duvarın yıkıldığını görmek, bu rüyanın aksi ile yorumlanır.

Bazı yorumcular kiremidi çocukla tabir ederler. Bu sebeple, rüyada kiremitle ördüğü bir yeri tamamlayamadığını görmek, çocuğunun sakat doğacağına veya doğmadan öleceğine delalet eder. Tamamlanan duvar, çocuğunun sağlam ve vaktinde dünyaya geleceğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kiremit görmek, nifak çıkaran bir adama işarettir. Rüyada görülen kiremit, helal maldır. Kiremit çocuğa da işarettir.

Kiremit

“Rüyada Kiremit Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Merhabalar bu sabah annem aradı. Rüyasında beni ve eşimi gördüğünü söyledi. Biz eşimle bir ev almışız ve aldığımız evin çatısı kiremitmiş. Bir anda çatının kiremitleri yıkılmaya başlamış ve annem uyanmış. Bana rüyasını anlattı. Bu rüya ne anlama gelir, yorumlayabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

  2. Rüyamda işyerime komşu binanın çatısından aşağı doğru düşerken tam kenarında kaldım geriye doğru kurtulmaya çalışsam da geriye doğru gidemiyordum. Tam kenarında yumuşak yerden aşağı doğru düşerken bir anda asılı kaldım sıkı sıkı tutundum, aslında çok yüksek olan çatıdan aşağı sarkınca hiç de yüksek olmadığını gördüm ve aşağı kata ulaşarak kurtuldum acaba nasıl bir yorum gerektirir şimdiden teşekkür ederim.

  3. Rüyamda kiremit gördüm fakat kiremit resmen kafamın üstünde beni takip ediyordu ve bir adım daha atmasaydım nerdeyse kafama düşüyordu. Acaba bunun anlamını söyleyebilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir