Rüyada Kira / Kiracı Görmek

Rüyada mülkünü kiraya vermek, nikaha ve korkudan emin olmayan işarettir. Kiralık oto taşıma su ile değirmen döndürmeye çalışmaya delalettir.

Rüyada kiracı görmek, uzun konçlu ayakkabıya (bot yahut çizmeye), kişinin evleneceği kimseye yahut eşine delalet eder.

Ayrıca bkz: Arsa Almak

Rüyada kira/kiracı görmek; sırları ifşa etmek, emanete ihanet etmek anlamına gelir. Yakın arkadaşınız size güvenip paylaştığı sırrı başkalarına anlattığınız için başınız ağrıyacağına, dostunuzun çok sevdiği bir eşyasını size emanet edeceğine, emanet ettiği eşyaya iyi bakamayacağınız için arkadaşlığınızın bozulacağına işaret eder. Rüyada kira/kiracı görmenin bir diğer tabiri ise maddi hayatınızda yaşayacağınız olumsuzlukları işaret eder. 

Rüyada kira/kiracı görmek ne demek: Başka bir rüya tabircisine göre, güven duygusunun azalması ve birine olan güvenin derinden sarsılması anlamına gelir. Yaptığınız yanlış davranışlardan dolayı güç kaybedeceğinizi, insanların size eskisi kadar güven duymayacaklarını ve aşırıya kaçan tutumlar sergileyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Evini Kiraya Verdiğini Görmek 

Rüyada evini kiraya verdiğini görmek, farklı anlamlara yorulmuştur. Korktuğunuz bir şeyden dolayı kendinizi sağlama alacağınızı, size birilerinin zarar vereceği düşüncesiyle yardım isteyeceğinizi ve kendinizi sigorta yoluyla koruyacağınızı gösterir. 

Rüyada evini kiraya vermek bazı rüya alimlerine göre, birisi ile nikâhlanmak ya da izdivaç kararı almak şeklinde tabir edilir. Hiç aklınızda yokken birisi ile tanışıp evleneceğinize ve mutlu bir hayata başlangıç yapacağınıza delalet eder. 

Rüyada Kiracının Çıktığını Görmek 

Rüyada kiracının çıktığını görmek; eski düzeninizin bozulacağına, hayatınızda dönüm noktası olacak radikal kararlar alacağınıza alamet eder. Aldığınız kararların ailenizi de etkileyeceğini, kendinize yeni bir dünya yaratıp farklı bir ortama gireceğinize işaret eder.

Rüyada Kendi Evinde Kiracı Olduğunu Görmek 

Rüyada kendi evinde kiracı olduğunu görmek; bir tanıdığınızın akrabasını evinizde ağırlayacağınıza kişinin evini kendi evi görüp sürekli kalmak isteyeceğine, kendi mülkünüzde huzursuz ve canınızı sıkan günler yaşayacağınıza delalet eder. Gelen misafirin gitmemek için sürekli bahaneler yaratacağını, yakın akrabanıza sizin hakkınızda dert yakınacağını gösterir. 

Rüyada kendi evinde kiracı olduğunu görmenin farklı bir yorumu ise başka bir yere taşınmaktır. İş ya da okul dolayısıyla evinizden uzak bir yere taşınacağınıza ve taşınma işlerinizi apar topar halledeceğinize delalet eder. 

Rüyada Kiracının Evine Girmek 

Rüyada kiracının evine girmek; şu anki bulunduğunuz konumdan daha alt bir düzeyde yaşayamaya başlayacağınıza, birisine borçlanıp maddi sıkıntı çekeceğinize, borçlarınızı ödemek için bir aile büyüğünden bir miktar para isteyeceğinize alamet eder. Rüyada kiracının evine girmek; genel anlamda sıkıntılı durumlara girmek, hayatın belli bir döneminde olumsuzluklarla karşılaşmak anlamına gelir. 

Rüyada Evine Kiracı Almak 

Rüyada evine kiracı almak; muhtaç birine yardım eli uzatacağına, yoksul kimselerin karnını doyuracağınıza, ihtiyacı olanlara yardım yapacağınıza işaret eder. Bu rüya rüyayı gören kişinin cömert biri olduğunu ve kimin bir müşkülü varsa elini taşın altına koymaktan çekinmediğini gösterir. 

Rüyada Ev Kiraladığını Görmek 

Rüyada ev kiraladığını görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilmiştir. Kısa bir zaman içerisinde elinizin bollaşacağını, maddiyattan yana sıkıntı çekmeyeceğinizi, rahat bir hayat süreceğinizi ifade eder. Rüyada ev kiralamak görmek için bir diğer anlam ise lider olup komuta edeceğiniz kişilere sahip kalmak ve toplumda saygıdeğer bir üne kavuşmak anlamına gelir. 

Rüyada Birinden Kira Almak Görmek 

Rüyada kira almak görmek, pek çok rüya tabircisine göre olumlu şekilde tabir edilmiştir. Size uzakta yaşayan bir akrabanızdan miras kalacağına, elde ettiğiniz bu parayla çok hayırlı bir yatırım yapacağınıza, hayırlı işlere girmenin size pozitif geri dönüş sağlayacağına alamet eder. Hayat standartlarında ilerleme olacağına; ancak bu parayı başka kimselere de yardım etmek için kullanacağınızı işaret eder. 

Rüyada Kiralık Ev Görmek 

Rüyada kiralık ev görmek, birden çok manaya gelir. Kariyerinizde yükselişe geçeceğinize, önemli bir iş görüşmesinin mülakatının çok iyi geçeceğine, akademik anlamda da kariyer yapmak isteyeceğinize işaret eder. Rüyada kiralık ev görmek; bir topluluğa üye olmak, bazı kimseleri desteklemek şeklinde de tabir edilmiştir.

 

Kira/Kiracı 

“Rüyada Kira / Kiracı Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Evime kiracı geldi fakat bazı nedenlerden dolayı kiralamaktan vazgeçti. Evimdeki şık ve saten kare yastıkların arkasına pıçamla kesi yapmış benim üzülmemem için yakınlarım o kesikleri iğneyle kapatmış bir de bakkala gidip pastırma satın aldım. Misafirlere pirzola pişirip ikram ettim. Yorumunu size bırakıyorum.

  2. Çok eski bir binada döküntü bir evi kiralamak için bakıyorum. Oturduğum evin kirası 450 TL imiş ben ucuz kirası olan ev tutmak istiyorum. Ama ev içime sinmiyor. Sürekli evi geziyorum her tarafı eski ve döküntü eşyalarla dolu evi tutmak istemiyorum. Yorum gönderirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir