Rüyada Kırmızı At Görmek

Yelesi ve kuyruğu siyah ve diğer yerleri kızıl olan böyle bir atı rüyada görmek, izzet ve yüceliğe, bazı tabirciler zengin bir kadına delalet eder, dediler.

Rüyada Kırmızı Ata Binmek

Rüyada kırmızı ata binmek, rüyayı gören kişinin çok yakında önünüze çıkacak, mutlu ve rahat bir yaşam sürersiniz demektir. 

Rüyada Kırmızı At Görmek Diyanet Tabiri

Rüyada kırmızı at görmek Diyanet tabiri, hayırlı, sevinçli ve bereketli bir sefere işarettir. Aynı zamanda büyük büyük işler sonucunda kazanılmış güzellikleri ifade eder.

Kırmızı At

“Rüyada Kırmızı At Görmek” için bir yorum

  1. Köydeyim. Bilmediğim bir yerde atı bazen koşturuyorum bazen de yavaş sürüyorum. Sonra dağlı bir yere sefere çıkmaya hazırlanıyoruz bir kaç komşumuz ve iki kuzenimle. Atın bakımını sadece ben yapıyorum ve atta sadece bana sakin davranır. Sefere hazırlanırken bir komşumuz atın yanına yaklaşmak ister ama at ürperip evimize kaçar. Bir an sonra da binip çıkalım deriz ama bakıyorum at yakınlarımızda değil kaçıp eve gitmiş. Sonra bir kuzenimle eve atı bulmaya giderken bahçemizden küçük bir ırmak geçiyor bizde onun üstünden geçmemiz gerek ama o ırmağı çok zorlukla geçeceğiz ki sanki mantıksal bir şeymiş gibi geliyor. Bahçemize gidince siyah bir genç köpeğimiz varmış o köpek ata havlıyor ve atı kovmaya çalışıyor bahçeden, oysaki atla köpek arası normalde iyidir. Sonra dedemde orda bir yerden çıkıp atı kovmaya geliyor ki at bir ağacın üstüne kaçıp çıkar ki o ağaç gerçekte bahçemizin bir köşesindedir. Rüyanın ilk başlarında o bahsettiğim dağlı yere at sürerken görmüştüm ki, bir koyun sürüsünün arkasından bir sınıf arkadaşımla gidiyoruz ve havadan da ağır kar yağmaya başlar. Tabiri nedir söyleyebilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir