Rüyada Karyola Görmek

Rüyada karyola gören kimse iş nedeniyle sürekli seyahate gideceği anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda yol anlamına da gelir.

bkz: Bebek Karyolası, Baza Görmek

Rüyada karyola görmek çok hayırlıdır. Bir karyolanın üzerine oturduğunu gören, bekarsa, evlenir; evli ise muradı ne ise olur. Eşi hamile ise erkek çocuk doğurur.

Rüyada üzerinde yatak olmayan bir karyola üzerine oturduğunu gören, yola gider. Hasta ise ölür. Karyolasının kırıldığını görenin itibarı elinden gider veya eşinden ayrılır.

Ebu Sait El-Vaiz’e göre; rüyasında üstüne oturduğu karyolanın yürüdüğünü görenin işleri yolunda gider. 

Rüyada karyola üzerinde oturmak görmek, üyeleri huysuz olan bir ailenin reisi olmaktır.

Karyola

“Rüyada Karyola Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Tüm görevlilere merhaba ve günaydınlar. Sizlere rahatsız olduğum bir konudan bahsetmek istiyorum. Rüya açıklamalarının yanına hatta yazıların üstüne gelecek şekilde reklamları koymayın lütfen. Çarpısına basıyorum kapanmıyorlar. Ben de rüyalarımın karşılığını okuyamıyorum. Rüya tabirlerinin okunmasını engelliyor.

    1. Merhabalar,

      İşletim sistemimizden rüya tabiri okurken herhangi bir reklam bozukluğu göremiyoruz.

      Size yardımcı olabilmemiz için hangi tarayıcıyı kullandığınızı söyleyebilir misiniz bize? Örneğin; Chrome, Firefox, İnternet explore, safari gibi. Eğer bunlarla ilgili bir problem olmadığına eminseniz işletim sisteminizde bir sorun olabilir. En yüksek ihtimal ise bilgisayarınıza virüs girmiş olmasıdır. Bu durumda güncel bir antivirüs programıyla genel bir tarama yapmayı deneyiniz.

      Not: Herhangi bir sorun karşısında iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

      İyi günler dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir