Rüyada İntihar Etmek Görmek

Bakınız; Öldürmek

Rüyada intihar etmek, gençlik çağının dertli, yaşlılığın rahat olacağına işarettir. İntihar görmek, sıkıntılı habere yorulur. İntihara kalkışmak, bir aşk haberine işaret eder. İntihar ettiğinizi gördüyseniz, bu, yakında çeşitli tersliklerle karşılaşacağınız demektir. Yakında birtakım aksiliklerle karşılaşacağınız anlamına gelir.

Rüyada herhangi bir surette intihar eden bir kimseyi görmek, sıkıntı verecek bir durumla karşılaşacağınıza veya çok kötü bir haber alarak üzüleceginize işarettir. Sizin intihara teşebbüs ederek kurtarıldığınızı görmeniz, hayatınızda önemli değişikler yapacak olayların arifesinde olduğunuza yorumlanır. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada intihar eden birisini görmek, üzüntülü bir habere veya sıkıntı verecek bir durumla karşılaşmaya işaret eder. Rüyada intihar etmek ise sıkıntıların geçeceğine refah ve saadete ermeye işaret eder.

Rüyada intihar ettiğinizi gördüyseniz, bu, yakında birtakım aksiliklerle karşılaşacağınız anlamına gelir. Başka birinin intihar ettiğini gördüyseniz; bu rüya, başka insanların hatalarından dolayı hayatınızın olumsuz etkileneceğinin işaretidir.

Rüyada bir arkadaşının intihar ettiğini görmek, o kişinin kötü bir haber alacağına delalet eder. Eğer rüya sahibi gerçek hayatta vefat etmiş olan bir arkadaşını gördüyse, o arkadaşının kabrini ziyaret etmesi gerektiği anlamına gelmektedir.

İntihar Etmek

“Rüyada İntihar Etmek Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Rüyamda iki kişi intihar ediyordu ve cehenneme gidiyordular, yanıyordular. Ne anlama gelir?

  2. Merhaba (erkek) kardeşimi tüfekle intihar etmiş şekilde gördüm. Bu neye işarettir? Cevap verirseniz sevinirim.

  3. Arkadaşım beni rüyasında kendimi asarak intihar ettiğimi duymuş ve çok üzülmüş… Bu rüyanın bana etkisi nedir acaba?

  4. Rüyamda genç bir kız tuvalette intihar ediyor insanlar ve kapının önünde de bir şahin duruyordu.

  5. Rüyayamda eski eşim bizim evin kapsının önünde intahar ediyormuş. Bende telefona çekiyormuşum sonrada "aman banane" deyip eve girip duş alıyormuşum. Sonrada çıkıp Sezen Aksu'nun konserine gidiyormuşum orda da kediler varmış giriş turnikelerinde kedi koşarak yanımıza geliyormuş. Çok saçma ama neye yorucağımı şaşırdım resmen.

  6. Arkadaşım rüyasında benim yüksek bir yerden atlayarak intihar ettiğimi, fakat ölmediğimi tekrar aynı yere gelerek tekrar atlayarak öldüğümü görmüş. Bunun anlamı nedir ? Yorumlarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir