Rüyada İstifa Etmek Görmek

Rüyada bulunduğun bir işten istifa ederek ayrıldığını görmek; şansınızın açılacağına, işlerinizde büyük mikyasta bir düzelme görüleceğine, rakipleriniz arasında gözle görülür derecede üstünlük sağlayacağınıza işaret eder. Eğer halktan biri iseniz, bulunduğunuz yerde saygın bir kimse olarak tanınacağınıza; ev kadını iseniz, arkadaşlarınız arasında sevilip sayılacağına işarettir. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada bir işten istifa etmek, işlerin düzelmesine ve başarıya ulaşmaya işaret eder. Bazen istifa yapılan bir hatadan dönmeye, hak ve hakikati görmeye işaret eder.

Ayrıca İş Görmek rüya tabirine de bakınız.

Rüyada İşten Çıkmak 

Rüyada işten çıkmak, yakın dönemde birtakım sıkıntılı durumların gerçekleşeceğine, istediğiniz şeylerin tam anlamıyla karşılık bulamayacağına alamet eder. Birçok farklı yoruma açık olan bu rüya; hayatınızda yeni kararlar alacağınız, değişikliklerin bolca bulunacağı dönemlerden geçeceğiniz manasına gelir. Mesleğinizde yeni arayışlara girmek isteyebilir, buna yönelik adımlarda bulunabilirsiniz. Aşk hayatınızda eğer biri yoksa çevrenizde birilerinin ilgi odağında olacağınızı işaret eder. Eğer birliktelik yaşıyorsanız da uzun soluklu olacağını hatta  evlilikle sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada İşten Çıktığını Görmek

Rüyada kendi isteğinizle işten çıktığınızı gördüyseniz gerçek hayatınızda da çoğu durumda son kararı hep sizin verdiğinizin göstergesi olarak görülür. Başarılı olacağınızı düşündüğünüz işlere kolaylıkla adım atan bir kişiliğe sahip olduğunuz şeklinde yorumlanır. 

Rüyada işten çıktığını görmek dini tabirler yorumuna göre de uzun zamandır istediğiniz ve hayalini kurduğunuz planlar hakkında yeni gelişmelerle karşılaşacağınıza alamet eder. Beklenmedik bir anda ulaşacağınız mutluluğa yorulur. Dileklerinizin gerçekleşeceğine ve mutlu bir hayatın habercisi olduğuna işaret ettiği söylenir. (Bkz. İş Düşünmek)

Rüyada İşten Çıkarılmak

Rüyada işten çıkarılmak, her ne kadar kötü izlenim bırakan yanları olsa da gerçek hayat için hayırla yorumlanır. Çalışmalarınızın takdir göreceğine ve övüleceğine, her zaman çalışma azmiyle ilerleyeceğinize, bu kimliğinizle birçok farklı kapının size açılacağına işaret eder. Mutlu olmak uğruna verdiğiniz çabanın geri dönüşlerini hakkıyla alacağınızı gösterir. 

Hatta bazı rüya yorumcularına göre eğer bekarsanız hayatınızı birleştireceğiniz kişinin yakın zamanda karşınıza çıkacağı, evliyseniz de git gide daha da mutlu bir aile hayatı yaşayacağınız anlamına gelmektedir. (Bkz. Geç Kalmak, İşten Çıkarmak)

Rüyada Birinin İşten Çıkarıldığını Görmek

Rüyada birinin işten çıkarıldığını görmek, keyfinizin kaçacağı birtakım sorunların meydana geleceğine, bu sorunlar karşısında gardınızın düşeceğine yorulur. Yaşayacağınız üzüntüler sonucunda sağlığınızın etkileneceğine, kısa süreli de olsa rahatsızlıklar yaşayacağınıza işaret eder.

Farklı bir yorumda ise hayra yorulan bir rüya olarak karşımıza çıkar. Uzun zamandır uğraş verdiğiniz ve hasret kaldığınız olumlu duygulara ulaşacağınızın, ticari alanda yeni atılımlar yapacağınızın, zorlukların sonunda mutluluğa erişeceğinizin habercisi olarak görülür.

Rüyada Eşinin İşten Çıktığını Görmek

Genel olarak hayra yorulmayan rüyalar arasında yer alan rüyada eşinin işten çıktığını görmek; arkadaş çevrenizden kötülük göreceğinize, düşmanlarınızın açıklarınızdan faydalanıp mutlu olacaklarına, büyük işlere yapılan yatırımlardan az da olsa zarara uğrayacağınıza yorulur. 

Bazı tabirlerde ise olumlu olarak, uzun zamandır sorunlu giden çalışmalarınızın sizin lehinize sonuçlanağına, ihtiyacınız olan kısmetlerin önünüze geleceğine ve bu kısmetleri değerlendirmek konusunda mantıklı adımlar atacağınıza alamet eder.

Rüyada Arkadaşının İşten Ayrıldığını  Görmek

Rüyada arkadaşının işten ayrıldığını görmek, sıradan devam eden hayatınıza yeniliklerin geleceğine, kendi işinizi kurma düşüncesine sahipseniz bunun için adımlar atacağınıza, hane içine girecek olan yüksek gelire işaret eder. Girilen işlerden zarara uğramadan çıkacağınızın, zorlukların biteceği ve aydınlığa ulaşacağınız süreçlerin başladığının habercisi olarak görülür. Hayra yorulan rüyalar arasındadır.

Kimi tabircilere göre de hayırlı görülmeyen bu rüya; sıkıntılı sebeplerden dolayı yani mecburiyetten iş değişikliğine gidebileceğinize, birine borçlanağınıza (veya borçlanacağınıza) ve uzun vadede bu borcu bitiremeyeceğinize delalet eder.

İstifa Etmek

“Rüyada İstifa Etmek Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda aynı iş yerinde çalıştığımız bir arkadaşımın istifa ettiğini görüyor ve çok şaşırıyordum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir