Rüyada İnsan Vücudu Görmek

Rüyada temiz ve sağlıklı beden görmek, inancın kaynağı olan kalbin temizliğine, vücudun sıhhat ve kuvvetine; vücudun zararlı ve yırtıcı bir hayvan vücudu olduğunu görmek, bir kimse için gizliden gizliye duyulan kin ve düşmanlığın açığa çıkmasına; vücutta görülen zararsız fazlalık din ve dünyaca ziyadeliğe işarettir.

bkz: Organ, Çıplak, Vücutta Değişim

Rüyada vücudunun belinden ikiye bölünüp denize atıldığını görmek bir davayı kazanmaya, bu haliyle bir meydanda asılmak şöhrete ulaşmaya delalet eder.

Rüyada görülen bedenin temizliği ve kuvvetliliği, din ve insanın kuvvetliliği ve metaneti ile işaret eder. Cesedinin yılan cesedi olduğunu görmek, rüyayı görenin herhangi bir kimse için gizlediği düşmanlığını vurur. Koyun ve koç gibi kuyruğunun olduğunu gören kimsenin bir çocuğu olur ve koyun ve koçla geçimini temin eder. Cesedinin demir ve balçıktan olduğunu görse ölür. Zararsız olarak vücudunda fazlalık olduğunu görenin, üzerindeki nimetler artar. 

Rüyada tırnağı ile cesedini kazdığını gören kimse, akrabalarından halini gözetmelerini talep eder ve onlardan güçlüklerle karşılaşır. Vücudun toplu olması ve büyüklüğü malın ve şerefin fazlalığına ilim ve malın noksanlığına işaret eder. Rüyada vücudunu toplu olarak görenin değerinin yüksek olacağına, düşmanını yeneceğine işaret eder.

İnsan Vücudu

“Rüyada İnsan Vücudu Görmek” için bir yorum

  1. Arkadaşlar, ben çok sıkıntılı bir rüya gördüm rüyada bir 4 duvarlı oda var, penceresi yok, karanlık. Orada halamın oğlu benle yatmak istediğini söyledi, ben de kabul etmedim sonra bana saldırdı, ben de kaçamadım. Sonra ben kendim isteyerek onunla yattım sonra da dışarı çıktım. Birde odanın altında yani bodrumda stadyum gibi kalabalık topluluğun olduğu bir şey vardı ama kapı kapalı olduğu için ne oraya girebildim, ne de yardım isteyebildim. G-mailime yorumu atarsanız çok dua ederim. Allah hepinize razı olsun. Çok teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir