Rüyada Hortum Görmek

Kişi rüyasında bir hortumdan su fışkırdığını görürse, hayırlı bir gelir sahibi olur.

Bkz: Bahçe Sulamak

Rüyada su hortumu görmek, kazanca yorumlanır. Rüyasında içinden su geçen bir hortum görmek, işinde kazançlı olacağına veya eline beklemediği bir yerden mal veya para geçeceğine veya bir mirasa konacağına delalet eder. 

Rüyada yangın hortumu görmek, kıskançlığa işarettir. İçinden su geçmeyen kuru bir hortumu sarılı bir halde görmek, kazancının azalacağına yorumlanır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada hortum görmek, içinden su akıyor ise kazançlı bir yatırım yapmaya işaret eder. Susuz hortum, kazancın eksilmesine işarettir. Hortumlu bahçe sulamak, ailenizin geçimini bollaştırmaya işaret eder.

Hortum

“Rüyada Hortum Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Selam rüyamda büyükçe bir hortum bizi içine alarak üstümüzden geçti. Hortumu gördüğümde ayet okudum ve bize zarar vermeden üstümüzden geçti. Ne anlama geliyor acaba?

  2. Rüyamda bir ölü yıkayıcısı kefen almak için büyükçe ince bir hortumla boyumun ölçüsünü aldı. Daha temizliğimi yapmadım. Çamaşırlarımı temiz giyineyim de öyle giyineyim dememe rağmen ölçümü almaya devam etti. Yalnız ölü yıkayıcısı da erkek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir