Rüyada Horlamak Görmek

Rüyada uyurken horladığını görmek, gizli şeylerin açığa çıkmasına; güven ortamına ve ferahlığa; birini horlarken görmek, bilinen biri ise, onun işinde gaflet göstermesine; bilinmeyen biri ise sıkıntıdan kurtulmaya delalet eder.

Küçümsemek anlamı için Bakınız; Hor ve Hakir Görmek.

Rüyada horlamak, kişinin ağzından laf kaçıracağına işaret eder.

Rüyanızda yanınızda veya yatağınızda horlayan bir kimse olduğunu ve sizin rahatsız olarak uyuyamadığınızı görmek, uyanik iken size münasebetsiz teklifler yapan ve işinizden soğutmak isteyen bazı kimselerin olduğuna işarettir. Rüyada horlama sırla yorumlanır.

Rüyada horladığını görmek, sakladığı bir sırrın açığa vurulacağına, başkasının horladığını görmek, ona ait bir sırrın açıklanacağına delalet eder. Bir rivayete göre uykuda horladığını görmek, korkudan emin olmaya ve işlerinizin emniyet içinde oluşmasına işarettir. Çünkü uyku insanın emniyette olmasını ve huzur içinde bulunmasını sağlar.

Bir başka rivayete göre de: Bir kimsenin rüyada horlaması, düşmanının kendisine erişmesine ve gizli tutulmasını istediği şeyin meydana çıkmasına tabir edilir. Bazen de rüyada horlamak, korkusuzluğa ve rahatlığa işaret eder. 

Bir kimse rüyada bir kişinin horuldadığını görse, horuldayan kimsenin kendi işinde gaflet içerisinde olduğunu ve dilediği bir kimseyi çalıştıracağına işaret eder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir