Rüyada Hizmetçi Görmek

Rüyada hizmetçi görmek, güzel geçime, şeref ve yüceliğe; hizmetçi olduğunu görmek, hizmetinde bulunduğu yerin efendisi olmaya delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Kadın Hizmetçi)

Rüyada hizmetçi görmek tabiri, sıkıntılı günlerden sonra, maddi olarak rahata kavuşmak anlamına gelir. Dertli günlerden sonra, maddi açıdan rahata ereceksiniz anlamındadır.

Rüyada bir hizmetçi görmek, sıkıntılı günlerden sonra maddi açıdan rahata kavuşacağınız anlamına gelir. Temiz, güler yüzlü, genç bir hizmetçi ise kişinin candan bir dosta sahip olacağını belirtir.

Rüyada hizmetçi görmek ne demek, hayır ve bereket bazen de felaketle tabir edilir. Rüyasında kendisinin büyük bir evde hizmetçilik yaptığını görmek, nimet ve ihsana, bir memuriyete, bir işe yorumlanır. 

Rüyada büyük bir kişinin diğer birine hizmetçi olduğunu görmek, o kişinin işinden atılacağına, zengin ise fakirleşeceğine, memur ise işinden çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada evinde birkaç tane hizmetçisi olduğunu görmek, büyük bir makama geçeceğine işarettir. Kadın hizmetçi görmek, erkek hizmetçi görmekten daha hayırlıdır. Bir hizmetçinin kendisini evin sahibi olarak görmesi, mutluluğa ve para sahibi olacağına delalet eder. 

Rüyada erkek veya kadın hizmetçisini evinden kovduğunu görmek, hizmetçilerinden memnun olduğuna; hizmet ettiği yerden kovulduğunu görmek, o yerde devamlı çalışacağına delalet eder.

Hizmetçi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir