Rüyada Harp (Savaş) Görmek

Rüyada bir kimsenin harp etmesi, kendisiyle harp eden veya harbe teşvik eden kimse ile aralarında meydana gelecek şiddet ve hileye işaret eder. Harp, fiyatın pahalılığına işaret eder. 

Ayrıca bkz: Harpte Düşmanı Esir Etmek 

Bir kimse rüyada bir şehir halkının birbiriyle muharebe ettiğini görürse, o şehirde hayat pahalı olur. Harp ızdırap, üzüntü, fitne yahut vebadır. 

Rüyada harp ve harpte istenilen şeyler, ordudan başka kimseler için üzüntü, keder ve acıya işaret eder. İş ve sanatı silah olan veya silah sebebiyle geçinenler için bu rüya, hayır ve servete ve refaha kavuşmaya işaret eder. İki devlet arasında görülen harp, bir fitneye veya veba hastalığına işaret eder.

Harp (Savaş)

“Rüyada Harp (Savaş) Görmek” için bir yorum

  1. Gördüğüm rüyada iki adam birbirlerini yolun ortasında silahla vuruyorlardı. Bir patates kamyonu vardı. Kaçtım yanlarından ablamla beraberiz ileride zabıtalar var gidip onlara söyledik polis çağrın diye ama bir şey yapmadılar bizde arabaya binip uzaklaştık oradan yollarda kimse yok bir sürü tanık ve asker arabası çıktı karşımıza topların güllelerini özgürlük için yapılmış bir meydanımıza atıyorlardı. Her yerde askeri araç ve bir kaos vardı Tayyip Erdoğan’ı gördüm, beyaz bir gömlekle kürsüye çıkıyordu ablamla kaçtık bir yere sığındık ama çok korktum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir