Rüyada Günlük Görmek

Rüyada günlük görmek, farklı rüya yorumcuları tarafından başka anlamlarda yorumlanmıştır. Rüyada günlük görmek, eski hataları tekrarlamamak için çabalamak, güzel bir hayat yaşamayı istemek ve doğru yolda ilerleyeceğinize dair başkalarına söz vermek olarak tabir edilir. Bu rüyanın bir başka anlamı ise birine parasal anlamda yardımda bulunacağınızı, sıkıntılarına merhem olacağınızı, ortak bir arkadaş vasıtası ile birine para göndereceğinizi işaret eder. 

Rüyada Günlük Defteri Görmek 

Rüyada günlük defteri görmek, hayra yorulmaktadır. Yaşadığınız hayattan memnun olduğunuzu, verdiği nimetler için Allah’a şükrettiğinizi, her mutlu anınızı daha sonra hatırlamak için özel bir deftere yazdığınızı gösterir. 

Rüyada günlük defteri görmek, ünlü bir rüya yorumcusuna göre itibar kazanmak, daha önce hayal edilen makama ulaşmak, çok para kazanmanın sonucunda sorumlulukların artması ve başkalarına güçlü olduğunu göstermek olarak yorumlanmıştır. 

Rüyada Günlük Yazmak 

Rüyada günlük yazmak, bir iş için yatırım yapacağınıza, parlak fikirlerinizde bir şirketi batmaktan kurtaracağınıza ve işleri düzene sokup emeklilik hayalleri kuracağınıza delalet eder. Kazandığınız paraları ailenizin geçiminde kullanacağınızı ve onları mutlu yaşatacağınızı gösterir. 

Rüyada Eskimiş Günlük Görmek 

Rüyada eskimiş günlük görmek, bir konuda biriyle istişare etmek, bir bilene akıl danışmak, büyük bir âlime soru sormak ve fikir almak anlamına gelir. Rüyasında eskimiş bir günlük gördüyseniz, bu yapacağınız bir iş ya da proje ile alakalı tecrübeli birinin görüşünü alacağınız ve yardım isteyeceğiniz anlamına gelir. 

Rüyada eskimiş günlük görmek, ünlü düşünür Fahreddin Razi’ye göre; kısmetin artması, elin bollaşması, ağaçların daha çok meyve vermesi, toprağın bereketinin artması, kısırlığın yok olması şeklinde yorumlanmıştır. 

Rüyada Günlük Tuttuğunu Görmek 

Rüyada günlük tuttuğunu görmek, ekonomik olarak kayıp yaşayacağınızı, geçim sıkıntısı çekeceğinizi ve işyerinizde satışların azalacağını ifade eder. Ancak bu ekonomik bataktan kurtulmak için daha çok para alacağınız bir işe gireceğinizi ve bir nebze olsun feraha ereceğinizi işaret eder. 

Rüyada hatıra defterine yazı yazmak, rüyayı gören kimsenin vicdan muhasebesi yapacağını, geçmişi ile yüzleşeceğini gösterir. Bir arkadaşınızın eski defterleri açacağı, sizi suçlu duruma düşüreceği ve kalbinizi yoklamanız gerektiği şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Birine Günlüğünü Okuduğunu Görmek 

Rüyada birine günlüğünü okuduğunu görmek, birine ders vermek amaçlı plan kuracağınızı, kötü niyetli olmadığınızı, insanlar iyiliği için uğraştığınızı ifade eder. Geçmişe özlem duymak, sıla hasreti çekmek, çok sevdiği birini özlemek ve birinden memnun edici bir haber gelmesini beklemek olarak yorumlanır.

Rüyada günlük yırtmak; geçmişi silmek, hataları geride bırakmak, yeni bir sayfa açmak ve hayata yeni bir başlangıç yapmak olarak tabir edilir. Yaptığınızı yanlışları bir hayat tecrübesi olarak göreceğinizi, daha iyi bir insan olmak için çalışacağınızı ve geride bıraktıklarınızla ilgilenmeyip sadece geleceği düşündüğünüzü işaret eder. 

Rüyada siyah kaplı günlük görmek, önceden işlediğiniz günahlar sebebiyle tövbe etmeniz gerektiği, kalbini kırdığınız kişilerden af dilemek için kapılarına gideceğiniz ve bu günahlardan arınmak için gece gündüz istiğfar edeceğiniz şeklinde tabir edilir. Rüyada görülen siyah kaplı günlük, rüya sahibinin iç sıkıntısının olduğunu, sürekli vesveseye kapıldığını, rehavete düştüğünü ve her şeyin altında bir neden aradığını gösterir. 

Rüyada Başkasının Günlüğünü Okuduğunu Görmek 

Rüyada başkasının günlüğünü okuduğunu görmek, yarım kalan bir projeyi, daha önceden planlanıp ertelenmiş bir tatili, iptal edilen rezervasyonları ve önemsenmeyen işleri ifade eder. Bu rüya bundan böyle işlerinizi tamamlamak için birinden yardım alacağınızı, birinin fikrine ihtiyaç duyacağınızı ve alacağınız yardımlar sayesinde tüm yarım kalan işlerin sonunda tamamlanacağınızı gösterir. 

Günlük

“Rüyada Günlük Görmek” için bir yorum

  1. Merhabalar ben 18 yaşında bir bayanım. Rüyamda eski sevgilimi bana eskiden babaannemin oturduğu evde benim için tuttuğu içinde şiirler bir takım yazılar olan defteri verip gülümsüyordu. Ayrıldığımız için pişman ve bana dönmüştü, etrafta ailem de vardı ve herkes bu durumdan hoşnuttu, tabi ki ben de öyle. Bu ne demek olabilir, yorumlayabilir misiniz? Umarım anlamı eski sevgilimin bana döneceği ile ilgilidir rüya. Gerçekten hiç bitmesin istedim 🙁

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir