Rüyada Gözlem Görmek

Rüyada gözlem görmek, yaptığınız tüm işlerde hayırlı neticeler alıp başarılı olacağınıza delalet eder. Bir konu hakkında çokça araştırma yaptıktan sonra sabırla beklediğiniz kaynağa ulaşacaksınız. Bu rüyanın bir diğer manası yıllardır biriktirilen para, emek sarf edilip kazanılan helal kazanç, zorlukla elde edilen güçtür. Rüyada gözlem görmek hiçbir emeğinizin boşa gitmediğini ve çok çalışıp yorulduktan sonra kazanacağınız zaferleri gösterir. 

Ayrıca bkz: Gözlem / Gözlem Aleti Görmek

Rüyada Kendini Gözlem Yaparken Görmek 

Rüyada kendini gözlem yaparken görmek, sıkıntıları içine atmak ve kimseyle paylaşmamak anlamına gelir. İçinde bulunduğunuz can sıkıcı durumu kendi kendinize çözmeye çalışacak ve kimsenin yardımına başvurmayacaksınız. Ev hayatı, iş stresi ve uğraş verdiğiniz diğer konular karşısında net bir duruş sergileyip kendi kendinize yetebildiğinizi herkese kanıtlamaya çalışacaksınız. Bu durum sizi darboğaza soksa bile davranışlarınızdan ve düşüncelerinizden taviz vermeyeceksiniz. 

Rüyada bilimsel bir konuda gözlem yapmak, yeni keşifler yapmak ve bu keşifleri insanlığa sunmak demektir. Gece gündüz çalışıp üzerinde uğraştığınız bir konuyu masaya yatıracak ve dahi fikirlerinizle hayatı kolaylaştıran bir ürün meydana getirecek ya da herkesin faydasına olacak bir fikir ortaya atacaksınız. Yaptığınız bu keşif sonucu herkesin beğenisini ve takdirini toplayacaksınız. 

Rüyada yapılan bilimsel gözlem, başka bir rüya tabircisine göre olumsuz olarak yorumlanmıştır. Aşırı hırs yüzünden dibe vurmak ve çökmek olarak tabir edilir. Hırsınızın rehavetine kapılıp her daim zirveyi isteyecek ancak bunun sonucunda zararlı çıkan kişi siz olacaksınız.

Rüyada Gözlemevi Görmek 

Rüyada gözlemevi görmek, makam ve mevkide yükselmek, üst pozisyonlarda yer alan kimselerle aynı ortamı paylaşmak ve yüksek önem içeren bir mesleğe sahip olmak anlamlarına gelir. Herkes tarafından tanınan, saygın ve nüfuzlu biri tarafından keşfedileceksiniz. Daha sonra kariyer basamaklarını bir bir tırmanıp hep o arzu ettiğiniz güce ve mevkiye erişeceksiniz. Hayatınızın sonuna kadar hiçbir şekilde maddi sıkıntı çekmeyip hep cebi dolu olacağınıza delalet eder.

Rüyada gözlemevine gidip teleskopla gökyüzüne bakmak, şans, talih, kısmet, zenginlik, refah ve güç olarak tabir edilir. Böyle bir rüya gördüyseniz hiç tatmadığınız güzellikleri tadacaksınız ve hiç görmediğiniz yerleri göreceksiniz. Hayatınız bütünüyle değişecek hatta kendinizi hiç olmadığınız kadar mutlu hissedeceksiniz. 

Rüyada gözlemevi kurmak, hayra yorulmaktadır. Bilginlerin ve âlimlerin olduğu bir dost meclisine katılacaksınız. Buradan alacağınız feyz ve dinlediğiniz bilgiler sayesinde hayatınızı doğru noktada yönlendirmeye karar vereceksiniz. Aileniz sizdeki olumlu gelişmeleri fark ettikten sonra yeni bir hayata düzgün bir başlangıç yaptığınız için çok sevinecekler. 

Rüyada Olayları Gözlemlediğini Görmek 

Rüyada olayları gözlemlediğini görmek, huzurlu yaşantının bozulmaması için temkinli adım atmak, iki düşünüp bir söylemek ve her olaya hassasiyetle yaklaşmak anlamlarını taşır. Sizinle yakından uzaktan alakası olmayan olaylar içinde kendinizi bulacak ve stresten korunmak için hiçbir şeyde yorum dahi yapmayacaksınız. Bir arkadaşınız zor bir durumunu size anlatacak ve bu durumu atlatması için ona tavsiyelerde bulunacaksınız. Çevrenizde bulunan olaylara tanıklık etmemek için kötü ortamlardan uzaklaşacaksınız. 

Rüyada gözlemlerini kâğıda yazmak görmek, olumsuz davranışları olumluya çevirmek, başkalarının açıklarını örtmek ve hataları görmezden gelmek olarak yorumlanır. Size yapılan yanlış bir davranış sonucunda karşınızdaki kişiyi affedeceksiniz. Hayatınızdan kini, öfkeyi ve sizi yıpratan olumsuz duyguları çıkaracağınıza işaret eder.

Rüyada İnsanların Davranışlarını Gözlemlediğini Görmek

Rüyada insanların davranışlarını gözlemlediğini görmek, kendi kusurlarını görmeyip başkalarının kusurları aramak ve küçük düşürmek demektir. Rüyanızda başka bir insanı gözlemlediyseniz, bu birinin kalbini söylediğiniz kötü sözlerle kıracağınızı gösterir. Daha sonra bu durumdan pişmanlık duyup o kişiden özür dileyeceksiniz.

Gözlem

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir