Rüyada Gergedan Görmek

Büyük bir melike, hal ve hareketi kaba olan adama delalet eder.

Rüyada gergedan görmek, sosyal çevrenizde son derece nüfuslu bir insan olacağınızı gösterir.

Ayrıca bkz: Vahşi Hayvan, Hayvan

Rüyada gergedan görmek ne demek, hayra yorumlanmaz. Bir yerde gergedanın hücumuna uğradığını görmek, düşmanlarından kendisine zarar geleceğine işarettir. Ölü bir gergedan gören düşmanlarının şerrinden kurtulur. Gergedanın kendisinden ürkerek kaçtığını gören, düşmanlarına üstün gelir. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada gergedan görmek tabiri, büyük bir devlet adamına işaret eder, Rüyada gergedan çektiğini gören kimse, zorba ve büyük bir devlet adamından haksız olarak mal elde eder. Rüyada gergedana bindiğini gören kimse, aynı özelliklere sahip birisini yener.

Gergedan

“Rüyada Gergedan Görmek” için bir yorum

  1. Merhaba, rüyamda bir arkadaşla asfalt yoldan değil de kısa toprak yoldan eve giderken arabayla önümüze gergedan çıkıyor, bana sakince bakıyor ve tam boynuzuyla vurur gibi olurken birden gözümün önü bembeyaz ışık sarıyor. Arkadaşa diyorum ki “Sabri gergedan bir şey yapmadı ne oldu?” diyorum ama Sabri ve araba yok kendimi havada hissediyorum ama içim çok rahat. O anda heyecanlı bir şekilde uyandım. Acaba bir yorumunuz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir