Rüyada Fırça Görmek

Rüyada fırça görmek hata ile yorumlanır. Rüyasında elbisesinin biri tarafından fırçalandığını görmek, yaptığı işten dolayı kendisinin tenkit edildiğine; kendisinin başka birinin elbisesini fırçaladığını görmek, başkasının yaptırdığı bir işin dilediği gibi yapılmadığına delalet eder.

Ayrıca Bakınız Tarak, Fırçalamak, Diş Fırçası

Rüyada saçınızı fırça ile taradığınızı görmek, yaptığınız bir hatadan dolayı birtakım sorunlar yaşayacaksınız. Eski bir fırça kullanıyorsanız, bu hasta olacağınız anlamına gelir. Birçok fırçayı bir arada gördüyseniz, karşınıza birçok iş imkânı çıkacak demektir. Ufak, tefek fırsattır. Fırçalarken toz çıkıyorsa, kişinin yolunu değiştirmesi gerekir.

Rüyada temiz fırça görmek, güzel bir haber alacağınıza içinizin bu haber vesilesiyle umutla dolacağına ve etrafınıza da umut saçacağınıza işaret eder.

Rüyada pis, kılları eksik yahut kırık fırça görmek, işinizi kötü sözlerle kirletmeye çalışan sizi yıpratmaya çalışan bir kıskancın varlığına delalet eder.

Rüyada tahta fırça görmek, eski günlerde size zarar vermek niyetinde olan bir kişinin gün olup, kendi kazdığı kuyuya kendi düşeceğinin göstergesidir. Rüyada plastik fırça görmek, bir işi kolaylıkla halledeceğinize işarettir.

Rüyada metal fırça görmek, bir işi yapmak için elinizde eskimeyen ve yıpranmayan yöntemleriniz ve aletleriniz olduğuna işaret eder.

Rüyada fırça atmak, yaptıklarınızdan pişman olacak olan bir kişi ile arkadaşlık yapacağınıza delalet eder.

Rüyada fırça almak, zarara girmiş bir işinizin çok iyi bir sürece gireceğine ve sizin de bu durumdan fayda göreceğinize işarettir.

Rüyada saç fırçası görmek, saçlarınızı süpürge etmek zorunda kalacağınız yorucu bir işe işaret eder.

Fırça

“Rüyada Fırça Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda kendi kullandığım saç fırçamı gördüm. Tahta saplı, yuvarlak kuaförlerin kullandığı fırçalardan. Saçıma sürdüm ama boşa gitti. Saçımı tutmuyor. Bir de bakıyorum ki, üzeri öbek öbek düz saçlarla kaplı. Fırçanın dişleri dahi görünmüyor. O kadar çok saç var üzerinde. İlk tutup çekmemde çoğu gidiyor saçların. Öyle temizledim fırçayı.

  2. Komşum, beni rüyasında bizim evin banyosunda görmüş. O Sırada kendisi abdest alıyormuş ve ben de wc fırçası ile dişlerimi fırçalıyormuşum, biraz da ucunda pislik varmış! Acaba ne anlama geliyor? Birde arkadaşım İbrahim Tatlıses'in bize yemek yaptığını ve bana eşarp verdiğini görmüş. Ne demektir? Teşekkürler.

  3. Rüyamda biri bana bir fırça veriyor fırçanın boyu tavana değiyor tavana baktığımda kalın bir şekilde boya sürmüşler bende nasıl şekil alacak diyorum sen fırçayı sür o şekil alır diyor bende şaşırıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir