Rüyada Felak Suresi Görmek

Abdulgani Nablusi’ye göre ; Felak suresini rüyasında okuyan veya okunduğunu dinleyen kimseye sihir (büyü) yaparlarsa da bundan zarar görmez, illet ve hastalık yüzü nedir bilmez. Dünyanın şerrinden emin olur.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada Felak suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu veya kendi üzerine okuduğunu görmek; halinin güzelliğine, düşmana galip gelmeye, Allah tarafından namının yüceltilmesine, bütün kötülüklerden muhafazaya ve İsm-i A’zam ile rızıklanmaya işarettir.

Felak suresi

“Rüyada Felak Suresi Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda yeğenimi oturma odasından almaya gidiyorum, kendi odamda başka iki kişi ile otururken. Yeğenim 5 yaşında bir çocuktur. Oturma odasından onu almaya gittiğimde yeğenime “Neden burada uyuyorsun? Gel ben seni yatağına götüreyim” diyorum. O da bana “Beni rahatsız ediyorlar. O yüzden burada durayım” diyor. “Kim seni rahatsız ediyor?” diyorum. Arkamı işaret ediyor bana. Ben de dönüp bakıyorum dolabın üstünde çirkin, uzun saçlı bir adam. Etrafıma bakıyorum genç bir adam daha ama normal bir adam ve bir sarışın, başı açık bir kadın. Rüyamda bunlar “Cin’dir” diyorum ve çok net bir şekilde Felak ve Nas surelerini okuyorum. Ardından da tekbir getirmeye başlıyorum. Tekbir getirmeye başlayınca bu iç kişi epeyce bozuluyor surat ifadeleri ve genç olanı kolundan tutuyorum adını soruyorum ona. O da bana tam hatırlamıyorum ama “Erkabah” gibi bir isim söylüyor. Tam hatırlamıyorum. Dönüyorum kadın olana da bacağından tutuyorum adını soruyorum. Çirkin, uzun saçlının yanında duruyor. O da bana adının “Saniye” olduğunu söylüyor. Ben de ona “Atma kafadan saniye benim ablamın adıdır” diyorum. Bu sefer çirkin, uzun saçlı olan bana “Vallahi adı saniyedir” diyor. Ben o kadının bacağını tutarken uyandırıyor bizimkiler, beni uyandırdılar. Rüya ne anlama geliyor ve benim gördüklerim gerçekten cin mi idi? Teşekkür ediyorum şimdiden.

  2. Merhaba, bir rüya gördüm dün gece ve çok etkisinde kaldım. 7 yaşında otizmli bir oğlum var. Gece rüyamda oğlumu gördüm gözleri çirkinleşip yeşil bir renk alıyordu ve ben ona sürekli Felak suresini okuyup üflüyordum arada Nas suresini de okuyup üflüyordum. Ben okudukça gözleri normale dönüyor ve rahatlıyordu. Rüyamda onu rahatsız eden şeylerden onu uzaklaştırıyordum Felak – Nas okuyarak. Rüyamı yorumlayabilir misiniz? Çok rahatsızlık duydum. Teşekkür ederim.

  3. Rüyada dağlarda cin avlıyordum onları ateş topu gibi yakıyordum. Bunu yaparken de sürekli bir şekilde Nas, Felak, Ayetel Kürs’i sureleri okuyordum ama cinleri bitiremedim çok fazla idiler. Cevap verirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir