Rüyada Fal Görmek

Fal rüyaları iki şekilde yorumlanır. Rüyasında fal baktırdığını gören kimse dedikodulara, söylentilere neden olacak bir maceraya atılabilir. Veya adı bir olaya karışabilir.

Bkz: El Falı, Falcı, Şifalı Sular

Rüyada fal görmek, gelecekle yorumlanır. Rüyanızda birine fal açtığınızı veya onun size fal açtığını görmek, başvurduğunuz bir devlet dairesinden olumlu bir cevap alacağınıza; öğrenci iseniz notlarınızın iyi olduğuna, genç bir kız iseniz, evleneceğinize; orta yaşlı iseniz emekliliğinizin yaklaştığına işarettir.

İbn-i Sirin’e göre; rüyasında fal açtırıp falının iyi çıktığını görmek düşmanlarına zafere, maksadına ereceğine, işlerinin düzeleceğine; falı fena çıkarsa, bu rüyanın aksiyle tabir olunur.

Bir başka rivayete göre de: Fal ve falcı görmek, hile ve hırsızlık yapmaya delalet eder. Dikkat etmek gerekir, gerçekleşebilir. 

(Ayrıca Bakınız; Kâhin, Remil Döken.)

Fal

“Rüyada Fal Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Rüyamda en iyi arkadaşım ve ben ilk olarak evden çıktığımızda bir bakmışız ki, her yer deniz olmuş! Ve sadece benim evim su içinde değil suya giriyoruz. Bir bakıyoruz deniz bizi hıphızlı götürüyor! Sonra çıkıyoruz. Denize bakınca Foça’da olduğumuzu fark ediyoruz. Böyle çok acayip bir rüyaydı.

  2. Ben de biyoloji öğretmenimin kahve falıma baktığını gördüm. Kahve falımda 1 sayısı vardı, hem de kocaman.

  3. Rüyamda fal kartı yaktığımı gördüm. Fal kâğıdını da bana annem veriyordu, yakmam için. Bu rüyanın anlamı ne acaba?

  4. Rüyamda bir testi içinden tanımadığım birinin bana fal baktığını veya musallat bir cini uzaklaştırmaya çalıştığını gördüm. Tam olarak hatırlayamıyorum. Ben dahil testide bakan kişi Kur’an’da sure okuyorduk ama sureyi tam olarak hatırlayamıyorum. Yorumlamanızı rica ederim.

  5. Rüyamda bir masanın altında yakılmış ufak rulo şeklinde kağıtlarla tarot kağıtları gördüm. Bu ne demektir?

  6. Rüyamda hamam önünde bir bayan iki elimin falına bakıyordu. Sol elimde tavşan, sağ elimde Alaattin sihirli lambayı üflüyordu.

  7. Rüyamda bir falcıya fal baktırıyordum falda iyi şeyler söylemiyordu sonra para istedi, parasını vermeyince elimi ateşli bir şişle yaktı. İlk defa böyle bir rüya görüyorum. Tam olarak manası nedir acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir