Rüyada Düşük Yapmak Görmek

Ayrıca bkz: Bebek (Canlı)

Rüyada düşük yapmak, mutluluğun ve başarının işaretidir. Bu rüyayı gördükten sonra hayırlı haberler alabilirsiniz.

Rüyada düşük yapmak görmek, gerçek anlamının tam aksine rüya sahibine hayır getiren şeyler olarak tabir edilir. Sizi kötülüğe sürükleyen insanları başınızdan def edeceğinizi, tatsız olayların yaşanmasına izin vermeyeceğinizi ifade eder. Rüyada düşük yapmak görmek, maddi açıdan da iyi bir kazanca sahip olacağınızı ve üzerinizdeki sorumlulukların hafifleyeceğini işaret eder. 

Rüyada düşük yapmak görmenin İslami tabiri ise hamile olan kadının günahlarının affolacağını, günahlarına kefaret olacak hayırlı bir iş yapacağına ve bu kişinin Allah katında sevilen bir kul olacağına delalet eder. Rüyada düşük yapmak İslami rüya tefsircilerine gören, kişiye huzur ve mutluluk getiren bir rüya olarak yorumlanmıştır. 

Rüyada Düşük Yaptığını Görmek 

Rüyada düşük yaptığını görmek, sağlık sorunlarının biteceğine ve bundan sonraki hayatınızın geri kalanını sağlıklı bir şekilde yaşayacağınıza delalet eder. Rüyasında düşük yaptığını gören kimsenin sağlıkla alakalı bir sorun yaşamayacağı şeklinde tabir edilir. 

Hamile Birinin Rüyada Düşük Yapması 

Hamile birinin rüyada düşük yapması, gerçek hayatta çok sağlıklı bir bebek doğuracağına işaret eder. Bu kişinin sağlıklı ve nur topu gibi gürbüz bir evlada sahip olacağına, kendisinin de sıhhatinin iyi olacağına alamet eder. Hamile birinin rüyada düşük yaptığını görmek, doğacak olan bebeğin kısmeti ile geleceğine işaret eder. 

Hamile Olmayan Birinin Rüyada Düşük Yapması 

Hamile olmayan birinin rüyada düşük yapması, alacağınız kötü haberleri simgeler. Uzak bir yerden canınızı sıkacak kötü bir haber alacağınıza, bir arkadaşınız vasıtasıyla öğrendiğiniz bir bilginin sizi insanlardan uzaklaştırıp eve kapatacağına delalet eder. Rüyada hamile olmayan bir kadın düşük yapmışsa, bu rüya hayra yorulmaz. 

Rüyada Düşük Yapan Kadın Görmek 

Rüyada düşük yapan kadın görmek, karşınıza çıkacak fırsatlara ve sizi ileriye götüren hedeflerinizin gerçekleşeceğine alamet eder. Şu anki çalıştığınız işinizden çok daha iyi bir iş teklifi alacağınıza, istediğiniz pozisyona gelebilmek için gerekli tüm şartlara sahip olacağınıza işaret eder. Rüyada düşük yapan bir kadın görmek, yeni gelecek teklifler ve olumlu gelişmeler olarak yorumlanmıştır. 

Rüyada Başka Birinin Düşük Yaptığını Görmek 

Rüyada başka birinin düşük yaptığını görmek; uzun zamandan beri içinize atıp dert ettiğiniz sıkıntılarınızdan kurtulacağınız, parasal açıdan rahatlayacağınızı, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinizi işaret eder. Ailenizle birlikte huzurlu ve mutlu hayatın kapılarını aralayacağını ifade eder. 

Rüyada Eşinin Düşük Yaptığını Görmek 

Rüyada eşinin düşük yaptığını görmek; içinden bulunduğunuz zor durumdan kurtulmak için ailenizin size destek vereceğine, eskisi gibi düze çıkmak için arkadaşlarınız arasında toplanan paranın size verileceğine alamet eder. Bu yapılan yardımlar ve destekler sayesinde bir nebze olsun rahatlayacağınıza işaret eder. 

Rüyada Arkadaşının Düşük Yaptığını Görmek 

Rüyada arkadaşının düşük yaptığını görmek; maddi açıdan çok zorda olan ve bunalım geçiren bir arkadaşınıza maddi ve manevi olarak destek olacağınıza, borçlarından kurtulması için bankada biriken paranızı çekip arkadaşınıza yardım edeceğinize alamet eder. 

Hamile Birinin Bebeğinin Rüyada Karnında Ölmesi 

Hamile birinin bebeğinin rüyada karnında ölmesi, hayırlara delalet etmez. Önünüzde zor günlerin olacağını, bu zor durumdan kurtulmak için her çareye başvuracağınıza alamet eder. Aile içinde istenmedik ve sonu hayırlı bitmeyen tartışmalar yaşanacağına, çevredeki bir grup insanın sizin hakkınızda yapacağı dedikoduların aile hayatınızı etkileyeceğine işaret eder. 

Rüyada Bebeğini Kaybedip Ağlamak 

Rüyada bebeğini kaybedip ağlamak, sevindirici gelişmelerin yaşanacağını haber veren bir rüya olarak tabir edilir. Ailede ve akrabalar arasında olan uzun süreli tartışmaların ve münakaşaların son bulacağına, önce sıkıntı ve cefa çektikten sonra hayatın güzel yönlerini yaşamaya başlayacağınıza delalet eder.

 

 Düşük Yapmak

“Rüyada Düşük Yapmak Görmek” üzerine 13 yorum

  1. Merhaba. Rüyamda düşük yaptığımı gördüm her tarafta kan vardı. Ambulans beni bilmediğim bir hastaneye götürdü kocam ve annem yanımdaydı ama bana hiç müdahale etmiyorlar, kanları temizlemiyorlardı sürekli oturduğum yerlerde kan oluyordu.

  2. Düşük yaptım rüyamda. Altı aylık hamileymişim sonra karnımın şiştiğini gördüm. Annem de beni doğurttu bebek kız idi ama tam gelişmemiş cinsiyeti belliydi. Bu rüyadan çok etkilendim. Bu arada evli ve üç çocuk annesiyim.

  3. Rüyamda ilginç bir yaratığın karnındaki çocuğu öldürmek istediğini söylüyordu ve bunu yapıyordu. Çocuğun düştüğünü ve kan görüyordum ve bu yaratığın ağzımdan içime girdiğini görüyordum. Rüyamın sonunda kelime-i şehadet getirerek, bu yaratığın içimden çıkarak siyah kemikler halinde görüyordum ve uyandım.

  4. Gerçekte 4 haftalık hamileyim ve düşük tehlikem var. Rüyamda ise bebeğimi düşürdüğümü gördüm. Tabiri nedir, acaba? Kan da görmedim.

  5. Rüyada hamile olduğumu bilmiyordum ama düşük yaptım. Kan falan yoktu. Ne anlama geliyor?

  6. Merhaba. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez, bebek içimde ölüyor ve kürtajla almak zorunda olduklarını söylüyorlar. Çok direniyorum, aldırmamak için. Sonra ikna oluyorum, bebek içimde ölü olduğu için. Çok ağlıyorum. Kürtajdan sonra eşim bebeğin erkek olduğunu ve bir daha erkek çocuğum olmayacağını söylüyor, daha çok üzülüyorum. Yorumlar mısınız? Çok teşekkürler.

  7. Rüyamda karım ikinci kez hamile ve doğum sırasında dışarı çıkıyor kızgın bir şekilde. O sırada bebek yere düştü, saçları simsiyah kız çocuğu. Sonra doktor bebeği alıp içeri götürdü müdahale için. Bu kadar.

  8. Rüyamda hamileyim ve düşük yapma riskiyle mücadele ediyorum o mücadele içinde uyanıyorum. Bu ne anlama geliyor?

  9. İki aylık hamileyim rüyamda düşük yapıyordum, her yer kan içindeydi ama bebek iyi görünüyordu. Ne anlama geldiğini söylerseniz sevinirim.

  10. Merhaba. Kayınvalidem rüyasında düşük yaptığımı görmüş ve her ikimizde çok ağlıyormuşuz.

  11. Merhaba. Ben hamile değilim ama rüyamda hamileymişim annem benim düşük yaptırıyor. Bir tuvalette düşük yapıyorum önce bebeğin eşi geliyor sonra kendisi geliyor. Bir bakıyorum bebek tuvalet deliğine düşüyor ama hareket ediyor bebeği çıkarıyorum ordan yere koyuyoruz. Bir bakıyoruz bebek kızmış ben de diyorum ‘Acaba bu bebek yaşar mı?’ orada rüyam bitiyor.

  12. Öncelikle eşimin Mersin Mut’ta kaza sonucu şehit olduğunu söylemek isterim ben Samet Çaldır’ın eşiyim ve 3 aylık hamileyim. Şimdi sıra rüyamı anlatmakta. Rüyamda öyle bir düşük yapıyorum ki kanlar durmuyor altıma bezler seriyorlar ne yapıyorlarsa da durmuyor acaba nedir bunun yorumu?

  13. merhaba. bekarım ve rüyamda hamile olduğumu gördüm. düşük yapıyordum. yanımdakilere bir şey yapın ambulans çağırın diyordum ama kimse beni dinlemiyordu ve kanlar akıyordu. bunun yorumu nedir acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir