Rüyada Duman Görmek

Rüyada göğe doğru yükselen beyaz duman görmek hayra; dumanın siyah ve etrafa dağıldığını görmek, gizlenen bir şeyin ortaya çıkmasına işarettir.

Rüyada uzaktan görülen duman uyarıya; bacadan çıkan duman normal yollarla geçiştirilecek sıkıntıya delalet eder.

Rüyada evi duman kapladığını görmek sıkıntı ve üzüntüye; dumanlı bir yerde olduğunu görmek, hile ve düzenbaz kimselerle olmaya; göze duman kaçması geçici bir üzüntüye delalet eder.

Ayrıca Bakınız; Sis.

Rüyada duman görmek yapacağınız girişimlerin amaçlarına ulaşacağını söyler. Aynı zamanda sıkıntıdır.

Rüyada duman içinde kaldığını ve boğulma tehlikesiyle karşılaştığını görmek, iş veya aile hayatınızda bazı buhranlı anların gelip çattığına, bundan kurtulmaya çalıştığınıza yorumlanır. 

Rüyada dumanın yavaş yavaş etrafınızdan çekildiğini görmek, içinde bulunduğunuz kötü durumdan sıyrıldığınıza ve ferah günlere kavuşmanızın yakın olduğuna işarettir.

Duman

“Rüyada Duman Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Kıyamette görülecek olan Duhanın bir tabiri olsaydı keşke. Duhan duman demek ve kıyamette Müslümanları inançlıları sarhoş edecek. Peki, rüyasının tabiri ne ola ki?

  2. Biri ölüyor ve ateşe düşüyor. Dumanlar çıkıyor ama çok az ve yuvarlak yuvarlak çıkıyor.

  3. Merhaba, lütfen cevaplar mısınız? Rüyamda devasa bir gemi içerisinden devasa büyük dalgaların arasında gidiyorduk. Dalgaların arasında yine çok büyük yunus ve balinalar görünüyordu. Büyük bir felaketten kurtulmak için o gemiye binmişiz. Ortalık sakinledi ve daha küçük gemilerle kaçanların üzerinden geçtik. Bu sefer de ufukta lav ve duman tabakası göründü. Aşırı korkunç bir tablo vardı fakat gemi manevra yaparak orayı arkamıza alıp kurtulduk. Sizce anlamı var mıdır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir