Rüyada Dilek Görmek

Ayrıca bkz: Aman Dilemek, Müjde Görmek

Rüyada dilek görmek rüya sahibinin müjdeli bir haber alacağı anlamına gelmektedir. Eğer rüya sahibi uzun zamandır bir sıkıntıda veya hastalık ile uğraşılıyor ise en kısa zamanda kurtulacağı anlamına gelmektedir. Rüyada dilek görerek, isteklerinize bir adım daha yaklaşmış olabilirsiniz. 

Rüyada Dilek Dilediğini Görmek

Rüyada dilek dilediğini görmek, rüyasında içinden gelerek dilek dilediğini gören kimsenin istediği şey olacaktır. Rüya anında dilediğiniz dileğin açık bir şekilde ne olduğunu duyduysanız en kısa zamanda gerçekleşecektir. Sadece dilek dilediğinizi gördüyseniz uzun zamanda istediğiniz şeyin gerçekleşmesine rivayet eder. 

Rüyada dileğinizi dilerken yanınızda kimsenin olmaması, dileğinizin daha kısa sürede gerçekleşebileceğinin habercisidir. 

Rüyada Dilek Tutmak

Rüyada dilek tutmak rüya sahibinin mutluluğun, şansın ve gerçekleşecek hayallerinizin hayatınızda her zaman var olacağı anlamına gelmektedir. Rüyasında dilek tuttuğunu gören bir evli bir kadın ise yakın zamanda kız bebek haberini alabileceği anlamına gelmektedir. 

Rüyada Dilek Ağacı Görmek 

Rüyada dilek ağacı görmek hayırlı olacak işlere yorumlanır. Rüya sahibi eğer bekar ise yakın zamanda isteme, nişan veya düğün yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibi eğer evlenmiş ise en yakın zamanda çocuğu olacağına ve mutlu bir evlilik geçireceğine işarettir. Eğer rüyanızda dilek ağacına bir bez bağlıyor iseniz etrafınızdaki insanlardan fayda göreceksiniz. Manevi hayatta yaşayacağınız olumlu gelişmelere işarettir. 

Rüyada Dilek Feneri Görmek 

Rüyada dilek feneri görmek birden fazla anlama gelmektedir. Rüyanızda dilek feneri gördüyseniz hayatınızı ve arkadaşlarınızı etraflıca gözden geçireceğiniz anlamına gelmektedir. 

Rüyada dilek feneriniz yanıyor ise hayata karşı kör bakmamanız gerektiği anlamına gelmektedir. Hayatınızda yaşadığınız olaylara karşı daha dikkatli ve daha farklı pencerelerden bakmanız gerektiği anlamına gelmektedir. 

Rüyada dilek feneriniz eğer sönük ise hayatınızdaki insanın doğru insan olmadığı anlamına gelmektedir. Rüyada dilek fenerini sönük şekilde gören rüya sahibi bekar ise, en yakın arkadaşlarının kendisine dert açacağına işarettir. 

Rüyada Dilek Balonu Görmek 

Rüyada dilek balonu görmek rüya sahibinin hayatının zor zamanlarda geçebileceğine yorumlanır. 

Rüyada dilek balonu görmek tabiri çevrenizde sizin için çıkar ilişkili insanlar olduğuna, mutsuz olacağınıza ve ailenizle küçük tartışmalar yaşamaya işarettir. Tanıdığınız birisi dilek balonunu uçurduğunu görürseniz o kişinin duygusuz, bencil ve anlayışsız olduğu anlamına gelmektedir. 

Rüyada Dilek Kuyusu Görmek 

Rüyada dilek kuyusu görmek rüya sahibi eğer dilek kuyusuna bağırıyor iseniz dileğiniz için hayırlı ve güzel yollar bulmaya çalışacağınızın göstergesidir. Hayırlı ve güzel bu yolları bulurken daha fazla sabır göstereceğiniz anlamına gelmektedir. Çünkü dilek kuyusunu rüyanızda gördükten sonra hayatınız daha huzurlu geçecektir. 

Rüyada Dilek Taşı Görmek 

Rüyada dilek taşı görmek yaşayacağınız kötü olaylara işaret eder. Çevrenizde en sevdiğiniz bir kişi ile küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız küçük bir tartışmanızın büyümesine ve hayatınızı olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder. 

Rüyada dilek taşı görmek ne anlama gelir yalancı dostlarınız olacağı anlamına da gelmektedir. Kötü olaylar yaşarken kimseden yardım almayacağınıza ve olaylar sırasında çok fazla gözyaşı dökeceksiniz diye yorumlanır. 

Rüyada Bir Dilek için Dua Etmek 

Rüyada bir dilek için dua etmek iyiye yorumlanır. Güzel ve hayırlı işlerinizin kısa bir sürede gerçekleşmesine yorumlarlar. Rüya sahibinin sıkıntılardan kurtularak huzura kavuşacağı anlamına gelmektedir. Sıkıntılarını yaşarken daha fazla sabır göstermesi gerekeceğinin işaretidir. Hayatının olumlu anlamda değişebileceği ve işlerinde büyük başarılar elde edebileceğine işarettir. 

Rüyada Dilek Dilemek Diyanet 

Rüyada dilek dilemek diyanet tarafından hayra ve güzel insanlar anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin beklemediği güzel anıların ve dileklerinin bir bir gerçekleşeceği anlamına gelmektedir. 

Rüyada dilek dilediğini gören kimse maddi beklentiler konusunda asla sorun yaşamayacağı anlamına gelmektedir. Rüyanızda dilek dilediğinizi görüyorsanız, dualarınızın da çok kısa sürede gerçekleşeceği anlamına gelmektedir.

Dilek 

“Rüyada Dilek Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda melek insan şeklinde çok güzel görünüyordu. Bana defter uzattı ve 3 dilek yazdırdı. “Senin için geldim” dedi. Benim doğum güne.

  2. Rüyamda iki yıldızın kaydığını gördüm, ikisinde de dilek tuttum. Gökyüzü karanlıktı ve çok yıldız vardı. Birinci dileğim erkek bir evlat diledim, diğerini hatırlamıyorum. Saygılarımla.

  3. Yıldızların ve ayın kaydığını görüyorum. Bir kişi de bana “Hemen dilek tut” diyor. Ben de çok zengin olmak istediğimi söylüyorum.

  4. Rüyamda cami gördüm öyle güzel ki, o cami her bakışımda her baktığım katta ışık yanıyordu. İlginç olan şey, üst katta ışık yandı ve orda sanki birini gördüm, ışık gibi parlıyor ve o kişi bana gülümsemeye başladı. O sırada içindeki ses bana söylüyor “Dilek Tut Dilek Tut” ve ben dilek tuttum. Normal hayatımda istediğim bir şey. Dilek tutuğumda üst katta o ışık gibi parlayan kişi bana kafa sallamaya başladı sanki dileğin kabul olacak. Ben de sevindim. Çok mutluydum ve o yerden ayrıldım.

  5. Aynı rüyayı iki kere görüyorum. İlk defa karanlık gece ama gökyüzü yıldızlar dolu. Aniden büyük yıldız kayarak bana taraf geldi. Ve dilek tuttum gökyüzünde yıldızlardan yazı yazıldı. İkinci defa da yine büyük parlak yıldız kayarak geldi ve aynı dileği tuttum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir