Rüyada Derviş Görmek

Ayrıca bkz: İnkılap 

Rüyada derviş görmek giyim kuşamı ve davranışlarıyla samimi olarak dünyaya fazla değer vermeyen insan görmek, akıllı ve salih kimseye işarettir.

Rüyada derviş kıyafeti giymiş derviş görüp, gönlü dünya ve dünya ehli ile meşgul olan bir kimseyi görmek sahtekar, ikiyüzlü insana işarettir. 

Rüyada derviş olduğunu ve hayata dervişane bir tavırla baktığını görmek her türlü hayır ve ilahi ihsana delalet eder.

Rüyada derviş görmek tabiri, beklemediği bir kimseden bir yardım görerek, feraha ve bolluğa kavuşacağına işarettir. 

Rüyada derviş görmek ne anlama gelir bilgiyle de yorumlandığı için, rüyasında bir dervişle buluşup konuştuğunu görmek, kendi mesleği içinde birtakım yeni bilgiler edineceğine ve bu hususta tecrübelerini artıracağına delalet eder.

Rüyada giyim kuşamı ve davranışlarıyla samimi olarak dünyaya fazla değer vermeyen insan görmek, akıllı ve salih kimseye; kıyafeti ile derviş görünüp, gönlü dünya ve dünya ehli ile meşgul olan kimseyi görmek sahtekara, ikiyüzlü insana işarettir. 

Rüyada derviş olduğunu ve hayata dervişane bir tavırla baktığını görmek her türlü hayır ve ilahi ihsana delalet eder.

Derviş

“Rüyada Derviş Görmek” için bir yorum

  1. Merhabalar. Ben rüyamda Bilal baba dedikleri bir dervişi gördüm. Ben normalde onun yanına gidip duasını almak istiyorum ama bir türlü kısmet olmadı. Bugün kendisini rüyamda gördüm ve sıkıntılarım için benim elimi tutup okudu ve rüyada meleklerle konuşarak üzerimde 384 tane cin olduğunu söyledi ve okumaya devam etti. Duası bitince hepsi çıktı gitti şu an dedi. Ve birlikte arabaya binip gittik. Sonra kendisi harabe yıkık göçük bir lavaboya girdi ben de onu beklerken uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir