Rüyada Dayak Görmek

Rüyada dayak yemek sevince, bir vesileyle gelecek rızka yahut iyiliğe; birine dayak atmak ona iyilikte bulunmaya delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Kavga Etmek)

Rüyasında dayak yediğini gören kimse, iyilik alır. İşinde ve gelirinde artış olur.

Rüyada dayak görmek tabiri yardıma işarettir. Rüyasında dayak yediğini görmek, bir işi için birisinden yardım göreceğine; kendisinin bir başkasına dayak attığını görmek, o adama yardım edeceğine; iki kişinin birbirlerini dövdüğünü ve kendisinin aralarına girerek onları ayırdığını görmek, ev halkı tarafından sevildiğine ve sayıldığına işarettir.

Rüyada eşinin kendisini dövdüğünü görmek, onun ailesi tarafından bir menfaate kavuşacağına delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada dayak yemek, rüya sahibinin üzüntü ve sıkıntıdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada dayak atmak ise güçlenecegine işarettir. Rüyada deccalın çıktığını görmek, düşmanın saldırmasına ve yeryüzünde kan dökülüp fitne ve fesadın ortaya çıkmasına işarettir.

Rüyada deccal görmek inançsız şehirlerinden bir şehrin fethedilmesine işarettir. Deccalı görmek, sihire, yalana ve ona arkadaş olan yahut onun sıfatına intikal ettiğini gören kimse için afete işarettir. 

Deccalin rüyada geçtiği ve uğradığı yerler; üzüntü, keder, şiddet, zulüm, hububat ve malikte büyük afetin meydana çıkmasına, yahut yağmurun yağmamasından dolayı hayırdan men edilmesine işarettir. 

Rüyada deccalin çıktığını görmek, halkta çıkacak bidat ve sapık bir kimseye işarettir.

Rüyada dayak yemek sevince, bir vesileyle gelecek rızka yahut iyiliğe; birine dayak atmak ona iyilikte bulunmaya delalet eder.

Dayak

“Rüyada Dayak Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda eşimi döverken gördüm ve eşim hamile. O kadar çok kızmışım ki, yüzü dağınık haldeydi.

  2. Rüyamda erkek kardeşimin yüzü gözü şişecek kadar 3 kişiden dayak yediğini gördüm sonra sandalyeyle onlara saldırmaya çalıştım, Bunun yorumunda yardımcı olursanız sevinirim. Acaba kardeşimin başına bir şey mi gelecek diye çok korkuyorum.

  3. Rüyamda birinden aşırı derecede çok dayak yediğimi ve sonrasında o kişiyi dövdüğümü gördüm. Ne anlama geliyor bu? Teşekkürler.

  4. Rüyamda büyük oğlum üzerime saldırıyor dövmek amaçlı küçük oğlum ( rahmetli) beni korumak için ona vuruyor ve yere düşürüyor fakat büyük oğlum onu görmüyor sadece ben görüyorum büyük oğlum tekrar tekrar saldırsa da rahmetli olan küçük oğlum onu itiyor bana yaklaştırmıyor büyük oğlum kimin ittiğini hiç anlamıyor öylece uyandım. (Gerçek hayatta da büyük oğlumla aramız bozuk). Yorumlarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir