Rüyada Çanak Görmek

Rüyada çanak görmek, insanın rızkına; çanakta görülen tatlı, sevilen kimseye; bir çanaktan birçok kişinin yemek yediğini görmek, bir işte meydana gelecek beraberliğe işarettir.

Rüyada çanaktaki yemek artıklarını ekmekle sıyırmak, berekete; çanağı yalamak ise rızkın kesilmesine delalet eder.

(Ayrıca Bakınız; Kap.)

Rüyada boş çanak görmek henüz kavuşulmamış isteklerdir. Rüyada çanak kısmetle yorumlanır. 

Rüyasında bir çanak içinde kendisine bir şey ikram edildiğini görmek, büyük bir kısmete konacağına; elinde bos bir çanak olduğunu görmek, para kazanmak için yeni bir teşebbüse geçeceğine; çanağının elinden düşerek kırıldığını görmek, başladığı bir isi başaramayacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen çanak, temiz bir hizmetçidir. Eğer bu çanak çamdan ise kadın veya kendisiyle övünülen arkadaşa işaret edilmiştir. Büyük çanak; sırrı saklamayan, yaşayışı güzel olmayan veya çocuğu olmayan erkek ve kadına da işaret eder. 

Rüyada görülen çanak, insanın rızkıdır. Bunun için bir kimse rüyada bir çanak yaladığını görürse, rızkı tükenir ve eceli yaklaşır.

Bir kimse rüyada birçok adamların büyük bir çanağın başında toplandıklarını görürse, bu rüya onların toplanacakları yere veya çadırlarına yahut üzüm sıkmak veya yağ çıkarmak için koydukları aletin yerine işarettir. O kimseler savaşçıysa, savaşmak için toplanmalarına; ziraatçı ve işçilerse, iş üzerinde toplanmalarına işarettir.

Rüyada görülen çanak ne demek, dosta; içinde takdim edilen tatlı da sevgiliye delil olur. Bunun için elinde içinde tatlı bulunan bir çanak gören kimse, dostu ile bir araya gelir. Rüyada görülen ağaç çanak, dinden çok hayır gelen bir hizmetçi ile tabir edilir.

Çanak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir