Rüyada Cinayet Görmek

Ayrıca bkz: Cani Görmek, Katil Görmek, Ölüm Görmek

Bir kişinin rüyada cinayet işlediğini görmesi, fena ve mahzurlu bir iş ile tabir olunur. Bazen de bu rüya, kişinin maksadına ve arzusuna nail olmaya delalet eder.

Bir kimsenin rüyada cinayet görmesi, haram mal elde edeceği ile tabir olunur.

Rüyada birini öldürdüğünü görmek, uzun ömre işarettir. Rüyada bir cinayete şahit olmak, dikkatli ve iyiliksever olmakla tabir edilir.

Rüyada cinayet işleyen birinin korkup kaçtığını görmek, haram mala delalet eder. Rüyanızda cinayet işlediğinizi görürseniz, zor günler geçireceksiniz ve bütün işlerinizde hüsrana uğrayacaksınız demektir.

Rüya anında kendinizi savunmak için cinayet işlediyseniz, iş hayatınızda başarılar kazanacaksınız ve yükseleceksiniz demektir.

Bu tarz rüyaların genelde üstünde durulmaz ama durup dururken rüyasında cinayet işlendiğini gören kişi, hiç ummadığı bir durumla karşılaşır.

Rüyada birisinin öldürüldüğünü görmek, uzun zamandan beri kaybolduğunu sandığınız bir yakınınızdan haber alacağınıza delildir.

Birisinin kendi gözü önünde öldürüldüğünü görmek, kişinin ileriki günlerde çok önemli olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüya esnasında kişinin kendisinin bir başkasını öldürdüğünü görmesi, eğer öldürdüğü kişi tanıdığı bir insansa, ona çok büyük bir yardımı dokunacağına; tanımıyorsa yaptığı bir haksızlıktan ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işarettir.

Cinayet

“Rüyada Cinayet Görmek” üzerine 25 yorum

  1. Merhaba şimdi rüyam şöyle; Ben bir düğün gibi bir yerde adamın biriyle kavga ediyorum. Daha sonra 4 ablamla birlikte arabaya atlayıp adamın peşine gidiyoruz. İstanbul’dan Balıkesir tarafı gibi bir yere daha sonrasında adamı iki duvar arası gibi bir yerde yakalayıp ben arabayla uğraşırken, ortanca ablam taş mı deyim bıçak mı bilemiyorum. Adamı öldürüyor ve daha sonra adamı kefenleyip orada bekletiyoruz falan filan işte. Şimdiden çok teşekkürler.

  2. Merhaba rüyamda cinayete uğramış birini gördüm. Olaya şahit olmadım rüyamda ama ölen kişiyi gördüm ve birde tuz gördüm. Nasıl yorumlanabilir, acaba?

  3. Merhabalar, rüyamda kafe tarzı bir yerde arkadaşlarımla otururken 2 arkadaşımın kafenin terasından bir kızı atarken ben kızın düşüşünü camdan gördüm. Ben de ne olup bittiğini öğrenmek için etrafa bakarken bu 2 arkadaşım kızı alıp kaçıyorlardı. Sonra akşam olup eve giderken bu iki arkadaşımı bir tarlada çöplerin arasında cesedi yakarken gördüm. Bu rüya nasıl yorumlanabilir? Şimdiden Teşekkür ediyorum.

  4. Merhaba, ben rüyamda birinin evine gidiyordum. Kapıyı açmadılar sonra aradaki camdan iki kişinin bir kişiyi attıklarını gördüm ve “Ben susamam” dedim. Kızlardan biri beni camın yanına götürdü ve “Susacaksın!” dedi. Ben korktuğum için “Tamam” dedim. Sonra kızı camın köşesine çekip camdan atmaya çalıştım ama kız düşmedi daha sonra uyandım.

  5. Ben asker emeklisiyim. Bugün rüyamda konakladığım bir otelde, meslektaşım olan biri şahsen tanımadığım bir jandarma astsubayı, kaldığım katta yine tanımadığım birini öldürdü. Bunu görünce elindeki silahla bana yöneldi. Ben de bir şekilde koridora kaçtım ve kapıları kapadım. Sonra aşağı lobiye indim ve “Yukarıda cinayet işleniyor” dedim. Ve o esna da cinayeti işleyen şahsı gördüm ve yakaladım ve saldırdım. Emniyetten geldiler ve o şahsı tutukladılar. Sonra tanıdığım bir arkadaşın evine gittim. Arkadaşımın evinden bir kapı açıldı cinayet işlenen odayı gördüm kısmen, dağınık bir şekilde muhafaza ediliyordu. Bunun anlamını öğrenmek istiyorum.

  6. Rüyanın çok etkisinde kaldım. Şuan uykudan uyandım ve internette gördüğüm rüyayı araştırıyorum… Abim, ben ve 8 aylık bir oğlum var. Üçümüz abimin arabasındayız. Bizim evin biraz aşağısında abim oğlumla arabada kalıyor. Ben de eve bir şeyler bırakıp tekrar yanlarına geleceğim. Neyse ben arabadan iniyorum arkamdan 2 yaşlı biri bağıra bağıra konuşarak geliyorlar sonra yürümeye devam ediyorum. Tedirgin oluyorum tabi yürüdüğümüz sokağın başından da 3 kişi ellerinde bıçaklar, satırlar falan hızlı adımlarla geliyorlar. Benim yanımdan geçip arkamdaki adamlara saldırıyorlar. Ben de dönüp bakıyorum hızla eve giriyorum. Abimi arayıp orda beklememesini söylüyorum. Adamların işte kaçarak gelip arabayı almak için ona da oğluma da bir şey yaparlar diye. Öyle korkar bir şekilde uyandım. Hala etkisindeyim. Adamların kanlı halı falan gözümün önünde. Yorumunuzu çok merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

  7. Benim rüyamda hocamım evinde cinayet oluyor ve bu cinayeti ben araştırıyorum. Bunun bir açıklaması var mı?

  8. Rüyamda şu an hayatta olmayan eniştemi (hastalıktan vefat etti ) teyzem öldürmüş. Bir süre arıyoruz ortada yok daha sonra teyzem itiraf ediyor öldürdüğünü ve tutuklanıyor. Öldürme nedeni, çocukları hakkında kötü sözler söylemesiymiş. Tüm bu olaylar yazlıkta oluyor. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  9. Benim rüyam şöyle; ben ve patronum kapalı bir yerde baba oğulmuş galiba diye iki kişi ile kılıçla kavga ediyoruz. Sonra ne oluyorsa ben oğlu sandığım kişi ile kılıçla kavga ederken ben adamın kafasını kılıçla kesiyorum fakat kafası yere düşmedi. Ben kan var mıydı hatırlamıyorum. Ölmedi diye korkup dışarı kaçmaya çalışıyorum fakat karanlık ve uçurum olduğunu anlıyorum. O zaman uyandım. Çok etkilendim. Hemen yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim…

  10. Benim rüyam şöyle; önce benim evimin üst katında bir cinayet olmuş ve bir kız çocuğu öldürülmüş diyorlar. Kızın hayaletini görüyorum. Komşular sonra birden ben o zamana gidiyorum ve birkaç adam ile beraber küçük kızın ne ablasının evine giriyoruz ardından abla kaçıyor. Küçük kız sanırım 7-8 yaşlarında biri bileğinden damar gibi bir parça çıkarıyorlar ve kız yavaşça gözlerini kapatıp kucağıma düşüyor. Önce anlamıyorum. “Ne oldu?” diyorum. “Öldü” diyor bileğini kesen adam. En kısa zamanda yorumlarsanız çok sevinirim.

  11. Arkadaşlarla bir evde toplanmışız bir arkadaşımla hafif tartışıyorum sonra dışarı çıkıyorum. Geldiğimde iki arkadaşımdan biri “Söyleyelim mi” diyor. Diğeri “Böyle şey saklanmaz” diyor. Ve “Ahmet katilmiş” diyor arkadaşlarımdan biri (tanıdığım biri Ahmet.)

  12. Merhaba, benim rüyamda kız arkadaşımla beraber tatile bir dağa gidiyoruz… Her yer karlarla kaplı ve orada üniversiteden bir kız arkadaşımı görüyorum ama bizimle değil… Ben kız arkadaşımla ilişkiye giriyordum, küçük çaplı bir şekilde… Üniversiteden olan kız arkadaşım da benim kız arkadaşımı vuruyordu. Ben de oradan kaçıyordum… Öbür okula giderken vurulan, ölen kız arkadaşım ölmemişti ya da sadece bana görünen bir şeydi. Kimseyle konuşmuyor, sadece benimle takılıyordu. Sonra bir şekilde nezaret haneye giriyordum. Sonra çıkıyordum. Bunun anlamını bana söyler misiniz?

  13. Şimdi rüyamda tanıdık birinin cinayet işlediğini duydum. Bu ne demek oluyor acaba, cevap yazabilir misiniz?

  14. Merhaba, rüyamda kendi yüzümün her yerini yanmış gördüm. Nasıl yorumlanabilir? Teşekkürler.

  15. Rüyamda polislerin birine kelepçe takıp müstakil yerden 2 odalı eve girip her iki odada cinayeti nasıl işlediğini gösteriyordu. Ben katili arkadan görüyordum yüzünü göremedim.

  16. Rüyamda bir küçük erkek çocuk ve yanında iki kadın vardı, yerler kandı. Çocuğun elinde ölen adamın kafatası vardı çocuk şokta ve çok korkmuştu. Adamın bedeni ise diğer taraftaydı ve ben de çok korkmuştum oradan oraya kaçınıyordum. Bunun anlamı nedir? Teşekkürler…

  17. Ben bugün bir rüya gördüm anlatıyorum; (Ben binanın merdivenlerden çıkarken bir adamla karşılaşıyorum bu adam beni evine çağırıyor. Ben gelmeyi istemeyince adam beni zorla eve sokuyor. Adamın kapısının önünde ağlayan bir kadın duruyor daha sonra ben içeri girince yine bir kadın duruyor. Bu adam kızlara tecavüz ediyor daha sonra da onları öldürüyor. Adam odaya girdiğinde ben onun girdiği odanın kapısını açtığımda adam üstünü değiştiriyordu. Daha sonra ben “Adam üstünü değiştiriyor” diye bağırarak kaçıyorum ve tanıdığım 3 kişiyle karşılaşıyorum “Beni kurtarın “diyorum. Biri bana gülüyor daha sonra ben merdivenin çok dar bir yerine saklanıyorum. Daha sonra adam gelmeyince hemen kalkıyorum ve oradan uzaklaşıyorum. Annemle bir gün markete gittiğimizde adamı markette gördüm ondan kaçmaya çalışıyordum. Daha sonra orada ışıklar açılıp kapanmaya başladı. Bir tane kız odadan kolu kopmuş bir kız getirdi. Ben o kızı görünce kaçmaya başladım. Adam beni yakalayıp, kolunu tuttu ve kolunun kırılması için benim koluma sihir yapıyordu.)

  18. Ormanlık bir alandaydım toprağa bakıyordum birden araba sesi duydum, hiç hareket etmeden durdum. Arabada erkek öğretmen vardı cinayet işlemeye gidiyordu ama cinayeti görmedim.

  19. Rüyamda üç yıl önce ayrıldığım eşimi gördüm. Siyah saçlarını sarıya boyatmış ve mahallede dolaşıyordu. Birkaç gün amacını öğrenmek için peşine takıldım. Hiç aramadığı çocuklarımla konuşurken yakalayınca önce bıçakladım, çok defa vurdum bıçağı ama bir yandan sevdiğimi düşünüyorum biryandan da ölmesi gerektiğini ve kalbine saplıyorum en sonunda. Ardına silahı çekip kafasına ve vücudunun her yerine mermi yağdırıyorum ve oradan uzaklaşıyorum. Kaçarken bir eve sığınıyorum. Burada iki bayan kalıyor ve tanımıyorum. Birinin göğsü küçük diye atletinin içine koyun yağı dolduruyorlar, diğeri de beni bir tarafa çekip benle birlikte olmak istiyor ve oluyoruz da. Sonra aileden bazıları yerimi bulup hastaneden geldiklerini ve kadının durumunun iyi olduğunu anlatıyorlar. Geride kalan çocuklarımı düşünerek dağlara doğru hareket ettiğimde uyanıyorum. Çok etkisinde kaldım.

  20. Sıradan bir şeyler oluyordu ve bir anda çok çabuk sıramız geldi bir takım insanlar geldi çok güzel giyinmiş bir kadında vardı aralarında ve bizi ailecek öldüreceklerini söylediler. Çok korktum bizi bir odaya aldılar ve şunu sordum onlara, “acı çekecek miyiz” dedim. “Yok” dediler ve girdik odaya uyuyan en küçük oğlumu öptüm ve sunu düşündüm “bu kadar mı bitti mi” dedim kendime ve gerisini hatırlamıyorum.

  21. Merhaba. Rüyamda birini istemeden öldürüyorum sınıfta arkadaşımı yerine otursun diye istiyor musun yere düşüyor kilolu olduğu için iç organlarında sıkıntı yaşayıp öldüğünü söylüyorlar. Bende ben onu öldürmek istemediğimi sadece uyarmak istediğimi dile getirseydi polis tarafından aranmaya başlıyorum ve kaçıyorum acaba neye dalalet oluyor? Bu rüyamda çocuğa vurduğumu da hatırlamıyorum herkes öyle söylüyor ve inanılıyor garip bir rüya. Teşekkürler.

  22. Merhaba,ben rüyamda bir arkadaşımın her gün ayrı birilerini öldürdüğünü gördüm.İlk gün bir ağaca astı ve ağaç kandan kıpkırmızı olmuştu, ikinci gün ise bir silahla öldürdü ve sonra onu yedi.Açıklamasını yapar mısınız?

  23. Merhaba, rüyamda bir evin salonunda oturmaktayım. Bir silah sesi duydum yan odadan daha önce rahmetli olmuş olan dayım karnından vurulmuş olarak salona geliyor ve orada ölüyor. Bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  24. Merhaba, rüyamda birisini vurdum, cinayet işledim. Olaydan sonra büyük pişmanlık duyup o hisle uyandım. O pişmanlık hissi, uykudan sonrada kaldı içimde. Yorumlarınız icin teşekkürler.
    selamlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir