Rüyada Cambaz Görmek

Ayrıca bkz: Sirk, Eğlence, Hayvanlar

Bir kimsenin rüyada koyun cambazı görmesi, halkın şereflilerini dünyasına tercih eden ve işleri eline alan adama delalet eder.

Rüyada hayvan satan cambazı görmek bazı kere de, kara avcısına, köle satan cambazı görmek de deniz avcısına delalet eder.

Rüyada hayvan cambazı görmek işleri idare eden kimseye, kara avcısına; cariye ve köle satan cambazı görmek haber getiren kimseye işarettir.

Rüyada sirk cambazı görmek, halkın dikkatini çekecek işler yapmaya yahut soytarılığa delalet eder.

Rüyada cacıkla ilgili bir şey görmek, başınızdan geçecek bir olay yüzünden üzüntü duyacağınıza işaret eder. Bir sanatta başarı elde etmek demektir.

Rüyada kendisini cambaz olarak gören kişi çevresindekileri aldattığını zanneder. Rüyada cambaz görmek, sonu belli olmayan tehlikeli bir işe girileceğine, maceracı bir kişiliğe sahip olduğunuza delalet eder.

Rüyasında cambaz olduğunu ve bir ipin üzerinde yürüdüğünü gören kişi, zor bir işi başarır; ipten düşen kişinin işleri zorlaşır.

Rüyada bir cambazla tanışıp ondan cambazlık öğrendiğini görmek, kişinin bir dostundan işi hakkında bazı bilgiler alacağına veya bir iş hususunda ondan bazı kağıtlar imzalamasını isteyeceğine işarettir.

Cambaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir