Rüyada Baloncuk Görmek

Ayrıca bkz: Balon, Köpük, Su Köpüğü

Hayatında kötü durumların hakim olacağına, istemediği hareketler içerisine girerek, insanlardan tepki göreceğine günden güne artan sorunların ve sıkıntıların altında kalmamak adına mücadele verileceğine delalettir.

Rüyada baloncuk görmek ne demek rüyayı gören kişilerin kafasında olan yaşam planlarında değişiklik olacağına, hiç bir şey planladığı gibi gitmeyeceğine büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada baloncuk görmek rüyayı gören kişilerin maddi olarak kayıp yaşayacağına, maddi kayıpların nedeni olarak yaşayacağı kötü günlerin etkisinden işlerin kötü gitmesi şeklinde rivayet edilmektedir. Kişilerin maddi olarak çok büyük kayıplar yaşaması zor geçen günlerin daha da zorlaşmasına neden olarak büyük bir hataya neden olacaktır.

Rüyada baloncuk görmek tabiri rüyayı gören kişilerin işlerinin ters gitmesi ve yaşanan maddi kayıplardan ötürü acil olarak iş bulacağına ve başkasının yanında çalışarak maddi olarak çaba içerisine gireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Baloncuk Yapmak

Rüyasında ağzı ile baloncuk yapan kişi, sevdiği kişilerin farklı nedenler ile zarar göreceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin içerisinde olmadığı olaylar ile sevdiği kişilerin zarar göreceğine ve olayları yaşayarak içinin sıkılacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında kutu ile baloncuk yapan kişi, kafasında olan bir iş planı olduğuna ve kişilerin kafasında olan planlara göre hareket etmesi ile atılımlar yapacağına fakat yarı yolda kalacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin kafasında bir proje olduğuna kişilerin projeleri gerçekleştirmek adına büyük bir azim göstereceğine, gösterilen azim karşılığını alarak yanında yardımcı olan kişiler ile yoluna devam edeceğine fakat kişinin yanında olanların yarı yolda bırakmaları nedeni ile hem maddi hem manevi olarak zarara uğrayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında sabun ile baloncuk yapan kişi, kendisine güvendiğine, kafasında olan fikirlerin çalınacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde hayatlarında başarmak istedikleri işlerin olduğuna ya da proje odaklı düşünerek çok çalışacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin başarmak istediği işlerin olduğuna fakat işlerin ortaya çıkmaması için birçok engel ortaya çıkacağına veya fikirlerin çalınması ile işlerin yarım kalacağına dair bir çok rivayet mevcuttur.

Rüyada Balon Görmek

Rüyasında sayısız balon gören kişi, iş hayatında bir takım sorun yaşayacağına, kişilerin iş hayatında olan sorunların ortaya çıkmasından dolayı zorlanacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatında sorunları olacağına, sorunlarını çözme adına farklı yollara başvuracağına ve sorunları atlatmak için birçok yol izleyeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında sayısı belli balon gören kişi, hızlı çözüm üretileceğine, çözüm üreten kişilerin farklı endişeleri olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin sorunları olduğuna ya da olacağına kişilerin sorunlara çözüm üretebilmesine yardımcı olacak kişilerin hayatında olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişiler sorun ile karşılaştıkları zaman panik yaptıklarına ya da yapacaklarına ve hata yapmamak adına, hayatlarına yön verecekleri bir kişiye danışacakları şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında renkli balon gören kişi, aile içerisinde yaşanabilecek olan huzursuzluklar olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin aile bireyleri arasında farklı görüşler olacağına, görüşlerine saygı göstermeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, aile içerisinde ikilik veya gerginlik olarak huzursuz bir dönem yaşanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında kalpli balon gören kişi, maddi açıdan zor zamanlar geçirileceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin maddi açıdan sıkıntıya girmesine neden olacak durumlar ortaya çıkacağına veya durumlara istinaden kişinin parasız bir döneme gireceğine, en yakını gördüğü kişilerden yardım alamayarak moral bozukluğu yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin kimseden yardım alamaması ya da almaması kişinin zor zamanlarıyla kendisinin başa çıkmasına neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balon Uçurmak

Rüyasında dilek için balon uçuran kişi, farklı zaman dilimlerinde yaşanan sorunlar yüzünden kişinin sıkıntı çekeceğine ve sıkıntılar yüzünden yorgun düşeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin farklı bakış açısına sahip olması, sorunlara daha duygusal yaklaşmasına neden olacak olup, zor zamanlarında birçok hamleyi kendi başına yapması ile kendisini yorgun hissedeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında renkli balon uçuran kişi, ortak bir iş yapmak isteyeceğine fakat bu fikirden soğumasına neden olacak işlerin başına geleceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin yaşam planında kafasında fikirleri olduğuna, fikirlere istinaden ortaklık kurmak isteyeceğine fakat ortak olacağı kişiden veya kişilerden darbe yiyerek işe, hayata ve insanlara karşı güvenini kaybedeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında çocuk için balon uçuran kişi, insanlara çok güvendiğine ve güvendiği için çok yarı yolda kalacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çok iyi insan olduklarına ya da olacaklarına, insanlara olan sonsuz güven duygusu ile zaman içerisinde yıpranacaklarına ve kandırılacaklarına, kandırılmaları yüzünden çok mutsuz olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Hayat içerisinde kandırılma korkusu ile yaşayacaklarına ve güven probleminden dolayı hayattan tat alamayacak hale gelecekleri şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balon Patlatmak

Çok istediği bir işin olacağına fakat iş hayatının acımasızlığına dayanamayarak zorluk çekeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyasında balon patlatan kişi çok ümitli bir yaşam stili olduğuna ya da olacağına, insanlara karşı güvenleri olduklarına, iş hayatına atılmak istediklerine ve donanımsal olarak kendilerini geliştirdiklerine veya geliştirdiklerini düşünmelerinden dolayı iş hayatına gireceklerine ve hayal kırıklıkları yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin iş hayatında çalışan olduğu zaman çok ezileceğine, bilmedikleri işler ile karşılaşarak insanlar tarafından zarar görecekleri şeklinde rivayet edilmektedir. İş hayatına kendi işi ile atılanlar çok büyük ticari darbe yiyeceklerine, darbelere karşı koyamayarak zor günler geçirileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Baloncuk

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir