Rüyada Babaya Sarılmak Görmek

Ayrıca bkz: Baba Evi 

Uzun süredir beklenen bir olayın zaman içerisinde oluşacağına, mutlu olarak beklenen olay ile keyif alınacağına delalettir.

Rüyayı gören kişi, uzun süredir hayalini kurduğu maddi veya manevi bir olayın gerçekleşmesinden dolayı büyük bir sevinç yaşayacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin çok beklediği ve hayat içerisinde hayal olarak gördüğü olayın gerçekleşmesinden ötürü sevinç gözyaşları atacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin ailesinden destek gördüğüne ve sürekli olarak göreceğine gerçekleşen olay sonucunda aile ile birlikte bir kutlama yaparak, saygılı ortamda, eğlenebileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişi, hayali olan veya kafasında olan bir işe gireceğine işe girdiği zaman ailesinden destek görerek sevineceği bir ortam oluşacağına, ailesinin de arkasında olmasından ötürü işlerinin iyi olacağına ve ailesinin hayır duası ile mutlu bir gelecek kuracağına delalettir.

Rüyada Ölmüş Babaya Sarılmak

Rüyasında savaşta ölmüş babaya sarılan kişi, iyi niyetli bir kişinin görebileceği bir rüya olarak adlandırılır. Kişinin iyi niyetinden ötürü güzel günler göreceğine, vesile olan bir durumdan ötürü büyük bir sevap işleyeceğine ve bu sevabı karşılıksız yaparak Allah katında çok büyük karşılık alarak, karşısına çıkacak olan güzellikler olacağına delalettir.

Rüyasında kavgada ölmüş babaya sarılan kişi, babasının iyi bir insan olduğuna, iyi bir evlat yetiştirerek evladını ahirette bile takip ettiği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin yaşantısını ailesine göre düzenleyerek iyi işler ortaya sereceğine ve insanlara yardım ederek babasına layık olacağına delalettir.

Rüyasında hasta iken ölmüş babaya sarılan kişi, babası ile mesafesi olduğuna, mesafeleri aşamayarak babası ile bağlantı  kuramadığına, babası olanların babasına açılarak çok büyük bir özleminin olduğuna, babasına sarılarak özlem gidereceğine ve hasret kalan kişilerin kesinlikle düşünmeden bunu yapması gerektiğine vurgu yapan bir rüyadır. Babasını özleyenlerin ve babası hayatta olmayanların dua ederek babalarına olan minnetlerini dua ile bildirmeleri şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında  ölmüş babaya sarılan erkek, geçmişte üzücü ailevi veya duygusal olaylar yaşadığına, zaman içerisinde kapanan olayların tekrardan ortaya çıkarak aynı şekilde kişilere zarar vereceğine ve rüyayı gören kişinin üzülerek acı çekeceğine, acı çekerken olayı kökten çözmek için bir çaba içerisine girilmesi gerektiği, çaba gösterilmesi gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.  

Rüyasında savaşta ölmüş babaya sarılan kadın, hayatta olan kişilere şükretmesi, yakın zaman içerisinde ölen aile bireylerinden annesine, babasına veya en yakın kişiye dua göndererek ölümü hatırlaması gerektiği ve hayatını ona göre şekillendirerek isyan bayrağına sarılmaması gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Hasta Babaya Sarılmak

Rüyasında sağlık sorunu olan hasta babaya sarıldığını gören kişi, aile içerisinde sağlık sorunu yaşayan birisi olacağına, yüksek ihtimal ile sağlık sorunu babadan kaynaklandığına ve rüyayı gören kişinin babasının ağırlaşarak vefat edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Yakın çevrede oluşacak olan hastalık uzun süre çekilmeyecek olup, kısa süre hasta olunacağına ve bu süre zarfında ağır acılar çekilerek zor günler yaşanacağına delalettir.

Rüyasında hasta babaya sarıldığını gören erkek, farklı nedenlerden dolayı duygusal olarak çok büyük acılar yaşanacak ve zor bir döneme gireceğine ya da o dönem içerisinde bulunarak acıların yaşandığı şeklinde yorumlanmaktadır. Manevi açıdan mutsuz bir zaman geçirileceği şeklinde yorumlanmaktadır. Manevi olarak çöken kişi zaman ile acıyı unutmayacağına, sadece alışarak daha az acı duyacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında hasta babaya sarıldığını gören kadın, duygusal olarak acı çekileceğine, acı çeken kişilerin işlerine odaklanamayarak zor zamanlarına birde maddi sorun ekleneceği şeklinde rivayet edilmektedir. Maddi açıdan yaşanan konuların çözülebilmesi için kişinin duygusal olarak yoğunluktan çıkması gerekmektedir.

Rüyada Babaya Sarılmanın Psikolojik Yorumu

Babası ile sorunu olanların veya baba sevgisinden mahrum olarak zor günler geçirmiş olan kişilerin görmüş olduğu bir rüya olarak nitelendirilir.

Rüyayı gören kişi, aile ortamında sevgi görmemiş olması ya da çok diktatör bir ailede büyümüş olması yüksek ile ihtimal bir durumdur. Aile içerisinde sevgi sözcüklerin kullanılmamasında ya da kişilerin birbirlerine olan sevgisini direkt olarak göstermemesinden dolayı oluşan psikolojiden dolayı rüyanın görülmesi yüksek ihtimaldir.

Rüyayı gören kişiler genel olarak içlerine kapanık olmaktadır. Sevgiden mahrum kaldıklarından ve hep büyüklerin yanında konuşmamaları gerektiğinden cümleleri net olarak ifade ederek insanlara soğuk davranıldığı şeklinde bir algı mevcuttur.

Babaya Sarılmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir