Rüyada Babam Görmek

Ayrıca bkz: Baba ile Kavga Etmek Görmek, Sevgilinin Annesi Görmek, Anneyi Görmek

İş hayatı ve mesleki bilgilendirme şeklinde görülen bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin iş hayatında yükselişe geçecek bir grafiğe sahip olacağına, hayatını devam ettirirken başarılı olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada baba görmek rüyayı gören kişinin bir mesleği veya bir ticari hayatı olduğuna ya da kısa süre içerisinde meslek sahibi olarak, farklı projelere imza atabilmek için gece gündüz çalışacağına, insanlara yardımcı olabilmek ve başarıyı hakkı ile devam ettirebilme düşüncesinde olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. İş hayatında veya mesleki hayatta işin en iyileri ile çalışmak için zaman kollayacağınıza, işinizi en iyisi yapabilmek için insanlar ile fikir alışverişi yapacağınıza, zamanı geldiği zaman işiniz içerisinde usta denilebilecek adamlar ile irtibat kurarak başarılı olmak için çaba sarf edileceğine delalettir.

Rüyayı gören kişinin hayatında köklü değişiklikler yapacağına, hayatını kurarken bazı temel olayların değişmemesine dikkat ederek kendini ve çevresini yeniden şekillendirerek farklılaşacağına delalettir.

Rüyada Babamla Kavga Etmek

Rüyamda öz babamla ile kavga ettiğimi gördüğüm zaman, kendi işimin olduğuna ya da işim olmadan bir becerimin olduğuna yaptığım iş üzerinde yoğunlaşarak en iyisi olmak adına hamleler yapacağım şeklinde yorumlanan bir rüyadır. Yapılan hamleler sonucunda işlerimin açılacağına, açılan işler ile bol bereketli günlerin olacağına, yeteneklerim ve becerilerim sayesinde yaşadığım çevreden tebrikler alarak, ses getiren işler ile başarılara imza atacağım şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyamda üvey babamla ile kavga ettiğimi gördüğüm zaman, uzun süredir belirli bir iş veya proje üzerinde çalıştığıma ya da becerilerim ile uğraşacağıma, uzun zaman sonra, uğraşlarımın karşılığını alarak çok büyük kazançlar elde edeceğime delalettir.

Rüyamda arkadaşım babamla kavga ettiğini gördüğüm zaman karakterim, yapım, insanlar ile olan ilişkiler ayrıca yaptığım iş sayesinde hem toplumda hem de iş dünyasında saygın biri olduğuma ya da gelişen işler ile olacağıma, karakterimin sağlamlaşarak oturmasını kalkmasını bilen birisi olarak sözü dinlenen ve sevilen birisi olacağım şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Babamın Ağladığını Görmek

Rüyamda babamın evde ağladığını gördüğüm zaman, hasta olacağıma ya da benim çevremde olan bana yakın birinin hastalanarak zor zamanlar geçireceğimize, zor zamanların sonucunda sabrımız sayesinde iyi günler göreceğimize, hastalıklardan kurtularak eskisinden daha sağlıklı birisi olarak hayatıma devam edeceğime ya da devam edeceğimize delalettir. Hayatın düzene girerek mutlu dolu günlerin yakın olduğu şeklinde rivayet edilir.

Rüyamda babamın gizli olarak ağladığını gördüğüm zaman, düşlediğim arzularımın olduğuna ya da zaman içerisinde oluşarak arzularımın yerine geleceğine, gönlümde sevdiğimin olduğuna, gönlümden geçenlerin hayırlı olmasına ve hayra karşı bir nitelik oluşturarak her şeyin istediğim gibi olarak mutlu olacağıma ve sevdiğim ile kavuşarak tüm dileklerimin kabul olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Babamla Konuşmak

Rüyada babamla evde konuştuğunu gördüğün zaman, meslek sahibi olacağınıza veya meslek edineceğiniz bir iş ile okul gibi ortama gireceğinize başarılı olmak için çok çalışarak iş ortamında sözünüzün geçeceği zamanların olacağına delalettir. Zaman ile herkesin dikkatini çekerek başarılarınızı sergileyeceğiniz sinyali veren bir rüyadır.

Rüyada babamla dışarıda konuştuğunu gördüğün zaman, işinizi sevdiğinize ya da iş edindiğiniz zaman seveceğinize, çevreniz ve birçok kişi tarafından takdir edilecek kadar başarılı işlere imza atacağınıza ve keyifli günler görerek çok mutlu olacağınıza delalettir.

Rüyada babamla ayaküstü konuştuğunu gördüğün zaman, hayatınızda bir dert olduğuna ya da zaman ile oluşacağına belirli bir süre bu dert ile boğuşarak içinizin sıkılacağına bir sebep olarak işlerin tersine dönerek dertlere ve sorunlara ilaç olunacak bir çözüm olacağına delalettir.

Rüyada babamla bağırarak konuştuğunu gördüğün zaman, hayatınızda zor günlerin olduğuna, istemeden girdiğiniz bu zor döneme aileniz yardımı ile veda edeceğinize, zorlukların biterek kurtuluşun görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Babamın Cenazesini Görmek

Rüyayı gören kişinin inançlı biri olduğuna inancı sayesinde zorluklar ile başa çıkarak zorlukların üstesinden gelinebileceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Her türlü sıkıntı ile kişi yaşamı boyunca karşılaşabileceğine “Allah dağına göre kar verir” deyimi ile örtüşerek dert geldikçe güçleneceğinize, dertlerin üstesinden gelecek bir çözüm üreterek, her daim üretebileceğine ve her türlü sıkıntıyı alt edebileceğine, her zaman zoru başarmayı seçtiği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada babamın öldüğünü görmek ve onun cenazesinin olması kişinin azmi ve başarı odaklı yaşamı sayesinde kariyerinde en üst noktaya çıkması oldukça kolay olacak olup, elbet belirli bir zaman alacağı gibi rivayetler de mevcuttur.

Rüyada Babamın Evlendiğini Görmek

Aile içi huzur ve mutluluğu temsil eden bir rüyadır. Kişilerin huzurlu günler görmesine, keyifli ve neşe dolu anlar yaşamasına vesile olacak bazı olaylar ile karşılaşılacağına, hem bireysel olarak hem aile olarak mutlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Babam

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir