Rüyada Kadınlık Organı Görmek

Seyyid Süleyman: Rüyasında zevcesinin iki cinsiyet organı (ferci) olduğunu gören, iki tane işe birden girer. Bir işi başarılı olur. Diğer işi ise başarısızlıkla sonuçlanır. Kendisinde kadın gibi ferci olduğunu gören, küçük düşer.

Bkz: Üreme Organı, Erkeklik Organı

Rüyada böyle bir çift ferce sahip olan kadın tarafından iş görür. Fercinden su aktığını gören kadının çocuğu olur. Fercinin demir ya da başka bir madenden olduğunu gören kadın, kısır olur. Bu rüya hayra delalet etmez.

Rüyada zevcesinin fercinin olmadığını veya arkasında olduğunu gören kişinin işleri bozulur. Aşağılık durumlara düşer. Bu organın kesildiğini görmek, düşmanın üstün geleceğine delalettir. Kadının fercinden iğreneceği bir şeyin çıktığını görmesi, hayırsız çocuk sahibi olacağına işaret eder. Çıkan iyi bir şey ise çocuk salihlerden olur.

Rüyada zevcesinin fercine baktığını gören, şiddet ve mecburiyetten kurtulur. Bir kadın fercinden ateş çıktığını görürse, hükümette büyük mevki elde edecek bir çocuğu olur. Fakat ekmek çıkarsa, tabir iflas etmeye ve yoksulluğa yorulur.

Rüyada bir kadının fercinde gördüğü iyi ve kötü her sey, kendisine nispet edilir. Kadının fercinden güzel kokular yayılması, onun iffetli birisi olduğuna delalettir. Çirkin kokular dağılması ise, fuhuşla meşgul ahlaksız biri olduğuna işaret eder.

Rüyada maruf bir kadının fercini sülük veya başka bir hayvanın emdiğini yahut etrafında dolaştığını görmek, onun günahkâr bir kimse olduğuna delalet eder. Bu kadın tanınmıyorsa, yorum rüya sahibi ile ilgilidir ve hayra alamet değildir.

Kadınlık Organı

“Rüyada Kadınlık Organı Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda eşimle beraber bir yerde otururken bir kadının memelerini açtığını (dolgun ve iri memelerdi) eşime bakmamasını söylerken bir başka kadının organını açtığını ve elimle eşimin gözlerini kapattığımı gördüm. Yorumlarsanız sevinirim. Kadınları tanımıyorum.

  2. Rüyamda rahmimden bir şeylerin çıktığını görünce içim temizleniyor diyorum sonra rahmim dışarı çıkmış şaşırıyorum allan elimle tutuyorum düşmesin diye. Bir portakal büyüklüğü şeklindeydi. Yorumlarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir