Rüyada Tambur Görmek

Rüyada tambur görmek; beyhude işlerle uğraşan kimseye, batıl şeylere, keder ve üzüntüye işarettir. Tambur, bazen vaaz ve nasihate; tambur çalmak refah ve izzete, güzel zamanları hatırlamaya delalet eder.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Bağlama, Saz

Rüyada tambur görmek ne demek; boş ve batıl şeylere, zinaya, zar ve satranç oyununa işarettir. Rüyada tambur görmek, boş inançlarınız olduğuna yorumlanır. Tambur çaldığını görmek sıkıntılarınızın her geçen gün büyüdüğüne işaret eder. İyi ve güzel haberdir. Bu haber karayolu ile gelir.

Rüyada tambur veya aşık sazı görmek, yalan ve batıl söze yahut güzel bir kadına işarettir. Büyüklerden birinin kendisine bir tambur verdiğini gören, sıkıntıdan feraha ulaşır. 

Rüyada evinde tambur çaldığını gören, kedere uğrar. Bir rivayete göre, bela ve musibete de uğrayabilir. Tamburunun kırıldığını gören, bela ve musibetten kurtulur. 

Rüyada bir hastanın tambur çaldığını görmesi, onun iyileşeceğine işarettir. Tambur sesini dinlemek, batıl sözler ve olmayacak vaatler duymaktır. Bir rivayete göre, beklenmeyen bir haberin duyulmasıdır. Kendisi için başka birinin tambur çaldığını gören, birinin söylediği yalanı dinler ve ona inanır.

Tambur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir