Rüyada Rakam Görmek

Bakınız; Saymak

Rüyada rakam gören kişinin işleri açılacak ve çok para kazanacak demektir.

Rüyada rakam görmek, bereketli ve hayırlı bir döneme gireceğine işarettir. 

Rüyanızda herhangi bir yere yazılmış birtakım rakamlar görmek, işlerinizde bazı pürüzler olduğunu ve bundan sonra işinizi zararla kapatacağınızı gösterir.

Rakamların, her sayısının başka bir yorumu olduğu için bunları rüya  tabirleri kitabının sayı bahsinde ayrıca açıkça izah etmekteyiz.

Rakam

“Rüyada Rakam Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Rüyamda 18 rakamı ve yanında Arapça yazılar yazan bir kağıt verildi bana sonra bu kağıdı annem alıyor ve tüm yazılar siliniyor.

  2. 297 numaralı mavi otobüs yolda giderken sağından mavi dolmuş çarparak iki aracın ucu birleşti ve arkadan gelen bir araç da çarparak çarpmanın etkisi ile döndü. Bir üçgen oluştu, ben bu üçgenin içinde kaldım. Panikten düştüm, ayaklarım otobüsün altına girdi ama araç yüksek olduğu için bana hiçbir şey olmadı, ayağa kalktım. Ne demek merak ediyorum.

    1. Rüyamda tanıdık bir kız çocuğu kucağımda oturtuyorum 3-3,5 yaşında başına da eşarp örtüyorum. Daha sonra erkek arkadaşımla gerçek hayatta küstüm ama birisi bizi barıştırmak için telefon konuşması yapıyor, bir 7 rakamı geçiyor. Daha sonra masada tanıdıklar kebap yiyorlar ama beni davet etmiyorlar, ben de yanlarında oluyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

  3. İnşaat halinde bir bina ve asansör dışarda. Asansörün tablasının üzerine çıkıyorum ve 11. katta inmem gerektiğini söylüyorum. Görevli kişi “Bu asansöre binin. 9. kata çıkar ama oradan 11. kata çıkabilirsiniz” diyor.

  4. Selam. Rüyamda semaya yazılmış sıralı rakamlar gördüm alt alta. Yazılmış çift haneli rakamlar en son 90 rakamı onun üstünde ise 16 rakamı sanki birinin geleceği zamanı söyler gibi. Açıklar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir