Rüyada Beden / Ten Görmek

Ayrıca bkz: Deri Görmek, İnsan Derisi 

İmam Cafer Sadık: Bedeninizde bir fazlalık olduğunu görmek, zenginliğe ve düşmana alt etmeye; bedeninizde bir eksiklik olduğunu görmek, fakirleşmeye ve düşmana yenilmeye; bedeninizin her yerinde ödem olduğunu görmek, hasta olacağınıza delalet eder.

İbn-i Sîrîn: İnsanların bedenlerini görmek; gam ve sıkıntıya, bedenlerde görülen her türlü fazlalık veya eksiklik onların geçimine işaret eder. Bedeninizin zayıf ve küçük olduğunu görmek, fakir olmaya; bedeninizin şişman ve bakımlı olduğunu görmek, zengin olmaya işaret eder.

Rüyada bedeninizden bükülmüş bir ip çıktığını ve uzadığını görmek, geçiminizi rahat bir şekilde sürdüreceğinize ve malınızın çoğalacağına; uzayan ipin koptuğunu görmek, yukarıdaki tabirin tam tersine delalet eder.

Rüyada bedeninizin demire veya gümüşe dönüştüğünü görmek, ömrünüzün uzayacağına ve rızkınızın artacağına; bedeninizin delik olduğunu görmek, ölümünüzün yaklaştığına delalettir.

Kirmanî: Bedeninizin bakımlı ve sağlıklı olduğunu görmek, işinizin düzene gireceğine ve sırrınızın gizli kalacağına; bedeninizin zayıf olduğunu görmek, fakirleşeceğinize ve sırrınızın ortaya çıkacağına işarettir.

Çağdaş Ulema: Büyük ve güzel bir bedene sahip olmak, sağlığınızın yerinde olacağına veya maddî açıdan rahatlığa çıkacağınıza; bedeninizin geliştiğini/ ergenleştiğini görmek, erkekler için işlerin daha iyi olacağına; genç kızlar için aşka, genç kadınlar için hamileliğe ve yaşlı kadınlar için maddî yardım alacaklarına delalet eder.

Rüyada bedeninizin zayıfladığını veya kırıştığını görmek, sağlık ve mutluluğunuzun bozulacağına işarettir. Bedeninizin eridiğini görmek, ölümcül bir hastalığa yakalanacağınıza veya büyük bir zarara uğrayacağınıza; bedeninizin yaralandığını veya yara olduğunu görmek, gözden çıkarmanız gereken bir şey olduğuna yorulur.

Rüyada bedeninizi ağır ve hareketsiz hissetmek, büyük engellerle karşılaşacağınıza veya bir mesele hakkında kötü bir yardımcıyla karşılaşacağınıza işarettir. Bedeninizin hafiflediğini hissetmek, biriyle olan ilişkinizi düzeltmeye çalışırken bir başkasıyla olan ilişkinizin bozulacağına ve bu durumdan kurtulamayacağınıza işaret eder.

Rüyada bedeninizdeki elbiseleri çıkarmak/ soyunmak, utanacağınız bir durumla karşı karşıya kalacağınıza; vücudunuzdaki elbiselerin çıkarıldığını görmek/ soyundurulmak, birileri tarafından aldatılacağınıza ve bu konuda dikkatli olmanız gerektiğine işarettir.

Rüyada bir başkasının bedenini çıplak görmek, şehvetle baktığınız takdirde bir isteğinizin olacağına, aksi takdirde ilginç bir keşifte bulunacağınıza; bir başkasının bedenindeki elbiseleri çıkarmak/ soyundurmak, şehvetle soyundurduğunuz takdirde gizli ve yasak bir ilişki yaşayacağınıza, aksi takdirde bir başkasının rezil olacağına delalet eder.

Beden / Ten

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir