Rüyada Tuvaletini Yapmak Görmek

Rüyada tuvaletini yaptığını görmek; kazanca, başarıya, berekete delalettir.

Büyük Tuvaletinizi Yaptığınızı Görmek

Rüyada büyük tuvaletini yaptığını gören kişi, girdiği bir mücadelede rakiplerinden önce sonuca ulaşıp başarılı olur.

Küçük Tuvaletini Yaptığını Görmek

Rüyada küçük tuvaletini yaptığını gören kişi, bir işe, çalışmaya, ya da sınava erkenden hazırlanmaya başlayıp, rakiplerinden daha başarılı sonuçlar elde eder.

Tuvaletini Yapmakta Zorluk Çektiğinizi Görmek

Rüyada tuvaletini yapmakta zorluk çekmek ya da yapamadığını görmek, katılacağınız bir görüşmeye geç kalacağınıza ve bu nedenle maddi zarara uğrayacağınıza delalettir.

Tuvaletinizi Altınıza Yaptığınızı Görmek

Rüyada tuvaletini altına yaptığını görmek; yapmaktan zevk duyduğunuz bir uğraşınızı iş haline getirip, tahmin edemeyeceğiniz kadar kazanç sağlamaya delalettir.

Herkesin Gözü Önünde Tuvaletinizi Yaptığınızı Görmek  

Rüyasında herkesin gözü önünde tuvaletini yaptığını gören kişi, herkese yararlı olacak bir hizmette bulunup çevresinden övgü kazanır.

Denizin, Gölün, Havuzun ya da Bir Su Birikintisinin İçerisinde Tuvaletinizi Yaptığınızı Görmek

Rüyasında denizin, gölün, havuzun ya da bir su birikintisinin içerisinde tuvaletini yaptığını görmek, hanenizde nimetin bol olacağına delalettir.

Büyük Tuvaletinizi Yaparken, Başka Bir Nesne ya da Hayvan Çıkardığınızı Görmek

Rüyasında büyük tuvaletini yaparken, başka bir nesne ya da hayvan çıkardığınızı görmek, düzenli gelirinizden daha fazla olacak yeni bir düzenli kazanca işarettir.

Başka bir yoruma göre: Rüyada büyük tuvaletini yaparken başka bir nesne ya da hayvan çıkardığınızı; çok sesli ise başarınızın herkes tarafından takdir göreceğine; sessiz gaz çıkarmak ise başarınızın sadece aile ve akrabalarınız tarafından takdir edileceğine delalettir.

Tuvaletini Evin Ortasında Yaptığınızı Görmek

Rüyada tuvaletini evin ortasında yaptığını gören kişi, sahip olduğu bir sanatı, bir yeteneği ailesinden bir birey ile paylaşıp ona destek verir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tuvalet Yıkamak, Hela 

Tuvaletini Yapmak

“Rüyada Tuvaletini Yapmak Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda başkasına tuvalet nerede olduğunu sordum o kişi bana gösterdi bende içeri girdim tuvalet bu iş için uygun değildi yani oldukça dar. Bende ihtiyaç giderirken üzerime bulaştı kendi pisliğin yıkamak için şofbeni açtığımda bulanık sular akmaya başladı ve sıkıntılı bir biçimde herkesin bana baktığını görüyorum ve sonra da uyandım. Bana rüyamı yorumlar iseniz sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir