Rüyada Dişi Deve Görmek

Ayrıca bkz: Deve, Deve Yükü

Nablusi Rüya Tabirleri: Rüyada görülen dişi deve, kadına delalet eder. Eğer deve Arap olmayan develerden doğmuş ise, o kadın Arap değildir. Eğer o deve Arap olmayan deveden doğmamış ise, o kadın Arap’tır.

Dişi Deve Sağdığını Görmek

Rüyada dişi bir deve sağdığını gören kimse, dinine düşkün dindar bir kadınla dünya hayatına girer. Eğer evli bir kimse ise, erkek evlat sahibi olacağına delalet eder.

Dişi Develer Sağdığını Görmek

Rüyada birtakım dişi develer sağdığını gören kimseye, öşür sadaka ve benzeri gibi şeyleri toplaması için memuriyet hayatına atılır.

Dişi Deve Eti Görmek

Dişi develerin eti, adağı yerine getirmeye veya bela ve hastalığa ya da geçime işaret eder.

Dişi Deveye Bindiğini Görmek

Rüyada dişi deveye bindiğini görmek, bir bayanla evlilik yapacağınıza yorumlanmaktadır.

Dişi Devenin Öldüğünü Görmek

Bir kimsenin dişi bir devesi ölse, o kimsenin hanımının öleceğine delalet eder. Veya gideceği bir seyahate çıkamayacağına işaret eder. Bazen de dişi deve bağırıp çağırmasından dolayı da huysuz bir kadına işaret eder.

Bir Şehre Bir Dişi Girdiğini Görmek

Bir kimse rüyada bir şehre dişi devenin girdiğini görse: «Hakikat biz onlara, bir imtihan olmak üzere, o dişi deveyi gönderenlerdeniz» (Sure-i Kamer, ayet 27) mealindeki ayet işaretince, o şehirde bir fesatlık olacağına yorumlanır.

Dişi Deve Boğazladığınızı Görmek

Rüyada bir dişi deve boğazladığını gören kimse, yaptığı bir şeye pişman olur ve ona bir musibet isabet eder. Rüyada şehirde bir dişi devenin boğazlandığının görülmesi, o şehir halkına musibet ve belanın geleceğine işaret eder.

Dişi Deveye Malik Olduğunu Görmek

Rüyada bir dişi deveye sahip olduğunu gören kimse, bir evlilik gerçekleştirmesine delalet eder. Veya uzak bir seyahate çıkar. Yahut bir ev ya da bir yere sahip olacağına yorumlanmaktadır.

Devesinin Yanından Çıkıp Gittiğini Kaybolduğunu Görmek

Devesinin yanından çıkıp gittiğini veya kaybolduğunu yahut çalındığını gören kimse, hanımından ayrılacak demektir.

Dişi Deve Satın Aldığınızı Görmek

Rüyada bir dişi deve satın aldığını gören kimse, kendisine ona gönderilecek şey sayesinde yükselir ve mevki sahibi olur.

Dişi Deve

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir