Rüyada Kandil Konulan Kab Görmek

Seyyid Süleyman: Rüyada görülen kandil kabı, sahipleri için geçime delalet eder. Eğer kandil kabı ev içinde gezdirilip dolaştırılan cinsten ise, ev halkının işlerine bakan hane sahibine delalet eder. Eğer kandil kabı tunçtan ise, devam eden hayra; eğer topraktan ise, devam etmeyen bir hayra ve mala delalet eder.

Rüyada görülen kandil kabı, insanın hayat ve tabiatıdır. Şöyle ki, insanın bedeninde bulunan ruh, kandil kabında bulunan kandil, kandil gibi insan vücudu; kandil fitili ve yağının rutubet ve nemi, insanın kanı gibidir.

Rüyada vücutta fitil ve yağ mesabesinde olan ruh ve kana bir fenalık arız olursa, Allah (C.C.)’m kaza ve kaderi ile o adam helak olur.

Bir kimse rüyada yağ ve fitilin, kandil kabında mahvolduklarını görse, o kimsenin hayatı mahvolup gider.  Yağ ve fitilin temiz olduğunu görse hayatı temiz, kirli olduğunu görse hayatı da üzüntü, keder ve ıstırap içinde geçer.

Rüyada kandil kabının yarık olduğundan dolayı içindeki yağın aktığını görse, devam eden ishal gibi ölünceye kadar iyileşmesi mümkün olmayan bir hastalığa yakalanır.

Kandil Konulan Kab

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir