Rüyada İstifra Etmek Görmek

Rüyada istifra ettiğini görmek gören kişi tövbe eder, Allah’a döner. Yahut hakkı sahibine verir. Eğer zorlukla kusarsa, azap çeker. Bir rüyayı gören hasta ise eceli gelir. Bir rüyayı gebe bir kadın görürse, çocuğunu düşüreceğine işaret eder.

Ağzınızda Bir Tat Oluştuğunu Görmek

Ağzınızda bir tat oluştuğunu görmek, kısa zamanlı bir rahatsızlık yaşayacağınıza ya da hastalığınız varsa, bu hastalıktan kurtulacağınıza delalet eder.

Oruç Birinin Kustuğunu Görmek

Rüyada bir kimse, oruçlu bir kişinin kustuğunu ve onu yaladığını görürse, borcunu ödemeye gücü olmasına rağmen borcunu ödemez ve günahkâr bir kimse olur.

Kusmak İstediği Halde Kusamadığını Görmek

Kusmak istediği halde kusamadığını gören kimseye, tövbe etmek zor gelir. Eğer tövbe etse, günah işleyeceğine işaret eder.

Rüyada kusmuğun boğazına kadar gelip tekrar geri döndüğünü görmek yukarıdaki tabirle aynı anlama gelir.

Rüyasında kusmak isteği halde ağzından bir şey çıkmadığını yahut ağzından iğrendiği bir şey çıktığını görmek, en yakın zamanda hastalıktan kurtulmaya; midedeki şeylerin hepsini kustuğunu görmek ise ölüme işaret eder.

İstifra ile Çıkarmış Olduğu Şeyi Yediğini Görmek

Rüyasında istifra ile çıkarmış olduğu şeyi yediğini gören kişi, sözünün arkasında durmaz, yaptığı sevabı geri ister. Bir rivayete göre de, bu rüya pinti bir kimseye işaret eder.

Kırmızı Renkli Bir Şey Kustuğunu Görmek

Kırmızı renkli bir şey kustuğunu gören kişi, kötülüklerden tövbe eder ve sakınır. Eğer esasen tövbekâr ve salih adamlardan ise; tövbesinde ve salahında sebat eyler.

Kay ederek çıkardığı şeylerin çok ve güzel bir renk ile mülevven olduğunu görmek rüyayı görenin, huyu ve yüzü güzel olacak olan bir çocuğu dünyaya gelir.

İstifra Etmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir