Rüyada İtiraf Görmek

Çağdaş Ulema’ya göre, rüyada birinin itirafta bulunduğunu görmek; kendinizde yadırgayacağınız bir durum olacağına işarettir. Rüyada birinin itirafına ortak olmak, yaptığınız veya yapacağınız işlerde geniş kapsamlı bilgi edinmeniz gerektiğine delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında herhangi bir konuda itirafta bulunduğunu görmesi, o kimsenin çok yakın bir arkadaşından ihaneti göreceğine ve bundan dolayı da çok acı çekeceğine yorumlanmaktadır.

  • Ayrıca bakınız: 

Rüyada itiraf etmek görmek; yücelik, şeref ve tövbeye delalettir.

Rüyada gizli bir şeyi itiraf etmek, iyice araştırmadan bir anlaşma yapacağınız anlamına gelmektedir. Bazı kararlar alırken daha da dikkat etmeniz gerektiğine işaret sayılır.

Rüyasında; suçunu, günahını, yaptığı kötü şeyleri itiraf ettiğini gören kişi, rahata ve huzura erişir.

  • Ayrıca bakınız: 

Rüyada gizli söz görmek; yalan ve dedikoduya delalet eder.

İtiraf

“Rüyada İtiraf Görmek” için bir yorum

  1. Eşim bir otel veya tesis gibi bir yere götürüyor. Bahçesinde dolaşırken çay içilen yaşlı insanların olduğu bir yer görüyoruz yeşillik içinde. Çay ikram ediyorlar ancak bardaklar, çayın demlendiği her şey teneke-paslı ben tiksiniyorum. Ancak belli etmememeyse çalışırken çayı deviriyorum ve kenarda bir süpürge görüyorum. Süpürgeyi alıp ortalığı bir güzel süpürüp temizleyip ve yıkıyorum. Sonra eşimin yanına geliyorum dalgın… “Ben aşığım, bana yardım et. Ben o kişiyi düşünmeden yapamıyorum” diyor ve ben şok oluyorum. Birden orayı terk ediyorum. Aynı tesisin içine kalabalık içinde dolanırken elimde telefonum ve cebimde 100 TL varmış. Yanıma yaklaşan tesis çalışanları, çiçekçi bir kadın ve arkadaşı parayı çalarken görüyorum. Herkes ortak bir türlü ispatlayamıyorum. Tesis içinde beni yetkili diye oradan oraya götürüp duruyorlar. Bu arada telefonu da çalıyorlar. Eşime ulaşamıyorum… En sonunda yaşlı bir kadına götürüyorlar, onunla konuşup evham içinde derdimi anlatıyorum. Oradan çıkıyorum kızımı görüyorum… “Beni neden aramıyorsunuz, kaç saattir ortada yokum” diye kızıma bağırıyorum. Elimdeki telefonu fırlatıp atıyorum. Bu arada eşimi de görüyorum bir çay bahçesi gibi yerde bir masanın altına girmiş, saklanıyor gibi geliyor bana. Çok üzülüyorum. Ağlayarak uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir