Rüyada Cüzzam Görmek

Rüyada vücudunuzda cüzzam olduğunu ve şiştiğini görmek, mal ve mülke delalet eder. Rüyada cüzzama yakalandığını görmek; ummadığı bir yerden maddi destek görmesine, mirasa kavuşmasına, gönül ferahlığına ve huzura işarettir. 

Bir başka yoruma göre: Bir kimsenin rüyasında cüzzam hastalığına yakalandığını görmesi; o kimsenin işlediği bir günahtan dolayı Allah’tan uzaklaştığına ve işlemiş olduğu Salih amellerin sevabının batıl olduğuna delalet eder. Rüyada cüzzam olduğunu görmek, Allah Teala’ya cüret ve isyandan dolayı amellerini boşa çıkmasına işarettir.

Cüzzam Hastalığının Vücudunda İlerlediğini Görmek

Bir kimsenin rüyasında cüzzam hastalığının vücudunda ilerlediğini gören kimsenin; malının artacağına veya miras yoluyla mal elde edeceğine yorumlanır.

Rüyada az miktarda cüzzam olduğunu görmek, çirkin bir işle karşılaşacağınıza işarettir.

Rüyada cüzzam görmek bazen miras parasıyla alınan elbiseye, haram mala, yangına, aşk hastalığına işarettir. Cüzzam zenginliğe de delalet eder. Sıkıntılarınız sona erecek, artık yaşamınız rahatlık ve huzur içinde olacağına işarettir.

Rüyada cüzzam hastalığına yakalandığınızı gördüyseniz, muhtemel bir hastalıkla veya aşk hayatınızda birtakım sorunlarla karşılaşacağınızın işaretidir.

Rüyasında cüzzamlı gören ya da cüzzam olan kişi, toplu para alır.

Namazda Olduğu Halde Cüzzam Hastalığına Yakalandığını Görmek

Bir kimsenin rüyasında namazda olduğu halde cüzzam hastalığına yakalandığını görmesi, o kimsenin Kur’an-ı Kerîm’i unutacağına, bazen de yangın çıkacağına işaretle tabir edilir.

Cüzzamlı Bir Yaradan Kan ve İrin Aktığını Görmek

Rüyada cüzzam hastalığına yakalandığını görmek, kişinin mal ve nimete sahip olacağına; cüzzamlı bir yaradan kan ve irin aktığını görmek, haram mala yorumlanır. Kişinin rüyasında cüzzamlı bir yaradan kan ve irin aktığına şahit olması, o kimsenin haramdan mal elde edeceğine delalet eder. 

Bir kimse rüyasında cüzzam hastalığına yakalandığını görürse, Allah’a karşı ettiği cüretten ve O’na (C.C.) kötü bir iş isnad ettiğinden dolayı Cenabı Hakk’ın ondan uzak olması ve amellerinin sevabının batıl olmasına işarettir.

Cüzzam

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir