Rüyada Balya Sıkıcısı Görmek

Ayrıca bkz: Tahıl

Rüyada balya sıkıcı görmek, zorluk çeken ve müşkül durumda olan birini kurtarmak olarak yorumlanır. Uzun zamandır görmediğiniz biri sizden yardım isteyecek ve sizin o kişiye yaptığınız yardımlar ona ilaç gibi gelecek. Rüyada görülen balya sıkıcısı arzu edilen şeye kavuşmak, sıkıntılı günlerin bitmesi ve refaha ermek olarak tabir edilmektedir. 

Rüyada balya sıkan birini görmek, önünüze çıkan engeller nedeniyle yaşayacağınız kötü günleri işaret eder. İşinizde arkadaşlarınızla yaşadığınız anlaşmazlıklardan dolayı bir müddet sıkıntı çekeceksiniz. İşinizde yaşadığınız beklenmedik yükseliş çalışma arkadaşlarınızın canını sıkacak ve sizden bu durumu patronunuza ileteceksiniz. Patronunuzun size verdiği olumlu geri bildirimler ile iş yerindeki konumunuzu sağlamlaştıracağınıza yorulur.

Rüyada balya sıkan aracı görmek, önünüze çıkacak hayırlı kısmetler olarak yorumlanır. Yakınlarınızın tanıdığı biriyle bir yerde oturup kısa süre görüşme yapacaksınız. Bu görüşme sonucunda ikiniz de birbirinizin de ruh ikizi olduğunu anlayacaksınız.

Rüyada gördüğünüz balya sıkıcı aracının tekerleklerini patlamış görmüşseniz, uzak bir akrabanın ölüm haberini alacaksınız. Çok tanımadığınızın bu kimsenin ölüm haberi sizi pek üzmeyecek ama bir tanıdığınızın da akrabası olması nedeniyle bu duruma şaşıracaksınız. 

Rüyada Balya Sıkma İşini Yaptığını Görmek 

Rüyada balya sıkma işini yaptığını görmek, omuzlarınıza binen ağır yükler sonucunda yaşadığınız ruhsal durumu ifade eder. Andığınız herkes size gücünüzü aşan işler verecek ve siz de böylelikle hem maddi hem de manevi sıkıntılar içinde olacaksınız. Bu durum ailenizde sözü geçen ve itibarı olan bir büyüğünüz tarafından ehemmiyetsiz görünse de depresyona girdiğinizi gören arkadaşlarınız olayın ciddiyetinin farkına varabilir.

 

Rüyada balya ipi görmek, uzun ve sağlıklı bir ömür olarak yorumlanmaktadır. Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, sıhhatli ve bereket dolu bir ömür geçirip bir ömür boyu mutlu olacaksınız. Rüyada balya ipinin koptuğunu görmek, uğursuzluk ve felakete delalet eder. Başınız yaptığınız kötü işlerden dolayı fena halde derde girecek ve sonunda aydınlığa ulaşmanız için ağır bedeller ödemek zorunda kalacaksınız. 

Rüyada Kendini Balya Sıkarken Görmek 

Rüyada kendini balya sıkarken görmek; ödenmemiş bir borç yüzünden gelecek hacizler, alay etmekten dolayı alınan beddualar, kırılan kalpler, bozulan yeminler olarak tabir edilir. Rüyanızda kendinizi balya sıkarken görmüşseniz, tam da paraya sıkıştığınız bir zamanda borç aldığınız biri sizden borcunu geri isteyecektir. Siz de elinizde hiç para olmadığı için eşten dosttan mahcup bir şekilde para isteyecek ve borcunuzu ödemek için gece gündüz çalışmak mecburiyetinde kalacaksınız. 

Rüyada Balya Yakan Birini Görmek 

Rüyada balya yakan birini görmek, savurganlık olarak yorumlanır. Kazandığınız parayı çarçur edip önemsiz işlerde harcayacaksınız. Elinizdeki parayı kısa sürede bitirip ailenizden para yardımı yapmasını isteyeceksiniz. Aileniz bu durumdan oldukça rahatsız olacak. 

Rüyada balya yapmak, sınav stresinden kurtulmak ya da içinde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan kurtulmak anlamına gelir. Sonunda emeklerinizin karşılığını alacak ve kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

Rüyada Balya Sıkma Aracının Devrildiğini Görmek

Rüyada balya sıkma aracının devrildiğini görmek, etrafınızda size hoş görünen ve iyi davranan ancak arkanızdan dedikodunuzu yapan kişilerin olduğunu gösterir. Bu tarz insanlar sizin aleyhinizde konuşup başka insanları size karşı kışkırtacaklar. Kendinizi aslı olmayan bu dedikodulardan kurtarmak için bir arkadaşınızdan yardım isteyeceksiniz. 

Rüyada balya taşımak görmek, birinin sorumluluğunu almak olarak yorumlanır. Ailenizden bir üyenin hastalanması sonucu yoğun bakım tedavileri yüzünden sizden küçük birine bakmakla yükümlü olacaksınız. Bu kişiye sizden başka bakacak kimse olmadığı için yorucu ve yıpratıcı günler yaşayacaksınız. 

Rüyada Balya Sıkma Aracından Düştüğünü Görmek

Rüyada balya sıkma aracından düştüğünü görmek, ümitsizliğe kapılmak, bir işin hüsranla sonuçlanması ve boş hayaller kurmak anlamına gelir. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir işin hakkıyla sonuçlanmadığını görünce üzülüp hayal kırıklığı yaşayacaksınız.

Balya Sıkıcı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir