Rüyada Atlas Görmek

Atlas: İnce ipekten sık dokunmuş düz renkli, sert ve parlak, altın ve gümüş tellerle işlenmiş kumaş cinsidir.

Nablusi Rüya Tabirleri: Rüyada atlastan bezeklere malik olduğunu görmek gören kişinin; dindar, takva sahibi olmasına ve riyasete nail olacağına yahut şerefli ve güzel bir kadınla evlenmesine delalet eder.

Bir kimse rüyada katlanmış bir atlas kumaş satın alsa, o kimse bir cariye satın alır yahut güzel cariyelere malik olur. Bir kimse rüyada atlas elbise giydiğini görürse, Endülüslü ve bekar bir cariye ile evlenir. Fakir kimselerin atlas görmeleri, onların dünyayı talep etmelerine ve halkı bid’ata davet etmelerine delalet eder.

Rüyada atlastan bezelere sahip olduğunu görmek gören kimsenin, dindar, takva sahibi olmasına yahut şerefli ve güzel bir kadınla evleneceğine işaret eder.

Bir kimsenin rüyada atlastan bezlere mâlik olduğunu görmesi; dindar, takva sahibi ve hak ehli olduğuna işarettir.

Rüyada atlas görmek bu rüya bazı kere de şerefli ve güzel bir kadınla evlenmeye delâlet eder.

Rüyada durulmuş bir atlas kumaş satın aldığını görmek, güzel hizmetçilere işarettir. Bekâr bir kimsenin atlas elbisesi giydiğini görmesi, temiz bir kadınla evleneceğine işarettir.

Fakih ve âlim kimselerin atlas elbise görmeleri, dünyayı talep etmekle tâbir olunur ve onlar hakkında noksanlıktır.

Rüyada atlas kumaşı ya da atlas halısı satın aldığını görmek, o kişinin imanının artacağına, makam ve mevkisinin yükseleceğine işarettir. Rüyada atlas kumaştan elbise giymek ise hayırlı bir evlilik yapacağına işaret eder. Daha önce başladığınız bir işi başarıyla bitireceksiniz.

Rüyada atlas kumaş satın almak, eşini aldatmaya delalettir. Rüyada atlas elbise giymek ise, iyi bir evlilik yapmak demektir. Güzel ve soylu bir kadınla evlenmeye, takva ehli olmaya ve riyasete delalet eder.

Rüyada atlas kumaş satın almak, çapkınlık yaparak hayatın diğer güzelliklerine zaman ayıramamaya; atlas elbise giymek ise iyi ve güzel biriyle evlenmeye işarettir.

( Ayrıca Bakınız; Rüyada İpek Görmek.)

Atlas

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir