Rüyada Yoğurt Görmek

Rüyada yoğurt görmek, bereket ve hayır getiren bir rüya olarak tabir edilir. En kısa zamanda mal ve mülk sahibi olacağınızı ömrünüzün sonuna kadar yokluk çekmeyeceğinizi işaret eder. Ayrıca rüyada yoğurt görmek, müjdeli haber anlamına da gelir. Duyacağınızın güzel bir haberle mutluluğunuzun katlanacağına delalet eder. Ailenizin de bu mutluluğunuza ortak olacağını gösterir. 

Rüyada taze ve yağı alınmamış yoğurt görmek; güzel ve hayırlı rızka, uzun ömre ve ahlak güzelliğine işaret eder. Rüyada yağı alınmış ekşi yoğurt görmek, haram mala; bundan hoşlanan kimse için yararlı rızka delalettir.

Rüyada yaz mevsimi ayran içmek, ferahlık ve çabuk elde edilecek rızka ve sevindirici gelişmelere; kışın içmek, darlık ve sıkıntıya; yoğurdun kurusu ve her çeşit beyaz gıda maddesi rızka delalet eder.

Rüyada yoğurt görmek veya yemek, zengin olmak ve uzun yaşamak demektir. Hayırlı, helal para veya maldır.

Rüyada taze ve tatlı yoğurt yemek, hayırdır. Ekşi yoğurt kedere delalet eder. Yanında yoğurt olduğunu fakat yemediğini görmek, iyi değildir. Bir rivayete göre, ekşi yoğurt hastalığa ve sonra iyileşmeye işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada taze ve tatlı yoğurt yemek, hayra; ekşi yoğurt yemek ise üzüntü ve kedere işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yoğurt Kurusu

Rüyada Yoğurt Yemek 

Rüyada yoğurt yemek, mutlu olacağınız bir işte çalışacağınızı ve bu işte başarılı olacağınızı işaret eder. İşinize her gün severek gideceğinize delalet eder. Kazancınız da bereketli olacağını hatta para biriktirecek kadar çok para kazanacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Yoğurt Mayalamak 

Rüyada yoğurt mayalamak, sevdiğiniz bir kişiyi içinde bulunduğu kötü durumdan kurtaracağınızı işaret eder. Maddi olarak sıkıntıya düşmüş olan bir yakınınıza para yardımında bulunacağınıza delalet eder. Bu sayede hem vicdanen rahatlayacağınızı hem de hayır duası alacağınızı ifade eder. (Bkz. Maya)

Rüyada Yoğurt Almak 

Rüyada yoğurt almak, iş hayatınızda yaptığınız işlerle çok konuşulacağınızı ve bu sayede yüksek mevkilere ulaşacağınızı işaret eder. Aldığınız her işi titizlikle yürüteceğinizi bu şekilde çalışma disiplininizin size kazanç getireceğini ifade eder. 

Rüyada Yoğurt Yapmak 

Rüyada yoğurt yapmak, ayağınıza kadar gelen iş fırsatları sayesinde yeniden para kazanmaya başlayacağınıza alamet eder. Dolayısıyla geçim sıkıntısından kurtulacağınızı ve ailenizle aranızın eskisi gibi iyi olacağını işaret eder. 

Rüyada Yoğurt Çorbası Görmek 

Rüyada yoğurt çorbası görmek, geçmişte bir kişiye yapmış olduğunuzun yanlıştan ötürü pişman olup özür dileyeceğinizi işaret eder. Aslında çok eski zamanda kalmış bir olayı unutamadığınız için çok sevdiğiniz bir kişinin gönlünü alacağınızı ifade eder. (Bkz. Ekşili Çorba)

Rüyada Yoğurt Dökülmesi 

Rüyada yoğurt dökülmesi, emeklerinizin karşılığını alamayacağını işaret eder. Gece gündüz çalışıp ter döktüğünüz birçok şeyin size geri dönüşünün istediğiniz gibi olmayacağını ifade eder. Bu yüzden hayal kırıklığı ve üzüntü yaşayacağınızı gösterir. 

Rüyada yoğurt yemek İslami tabiri, hayır yapacağınıza alamet eder. İnsanların ortak kullanım alanı olan cami, kütüphane gibi yerlerin inşası için elinizden geldiğince maddi yardımda bulunacağını ifade eder. 

Rüyada Yoğurt Kovası Görmek 

Rüyada yoğurt kovası görmek, iki şekilde tabir edilir. Rüyada boş yoğurt kovası görmek, hayallerinizin gerçekleşmesi için biraz daha çalışmanız gerektiğine işaret eder. 

Rüyada dolu yoğurt kovası görmek ise güzel bir işe katkıda bulunup sevap işleyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Yoğurt Mayalamak İslami Tabiri 

Rüyada yoğurt mayalamak İslami tabiri, iyi bir Müslüman olmak için Allah’ın emir ve yasaklarına uyacağınıza delalet eder. Günahı ve sevabı iyi bilen ve hayatının her alanına tatbik eden bir kimse olacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Yoğurt Kaymağı Yemek 

Rüyada yoğurt kaymağı yemek, çok samimi bir dostunuzla ortaklık kurup birlikte iş yapacağınıza delalet eder. Her ikinizin de önceden beri planını kurup yapmak istediğiniz işi kuracağınızı işaret eder. En başlarda hayallerinizdeki gibi olmasa bile işlerinizin günden güne açılacağını gösterir. (Bkz. Kaymak)

Rüyada Yoğurt İkram Etmek 

Rüyada yoğurt ikram etmek, yeni biriyle tanışıp bu kişiyle dost olacağınızı işaret eder. Katılacağınız bir davette birisiyle tanışıp kaynaşacağınızı ifade eder. Sonrasında karakterlerinizin ve kafa yapınızın uygun olduğunu düşünüp, çok yakın arkadaş olacağınızı gösterir. 

Rüyada Yoğurt Ekmek Yemek 

Rüyada yoğurt ekmek yemek, parasızlıktan ve fakirlikten kurtulacağınızı ifade eder. İşlerinizin bir anda açılması sonucu para kazanmaya başlayacağınızı işaret eder. Böylece daha huzurlu ve mutlu olacağınıza delalet eder. 

Rüyada Yoğurt Satmak 

Rüyada yoğurt satmak, elinize toplu para geçeceğinizi işaret eder. Uzak bir akrabanızdan kalan miras sayesinde epey para elde edeceğinizi ifade eder. Bu paranın bir kısmını kendi giderlerinize harcayacağınızı rivayet eder. Geri kalanıyla da yardım yapacağınızı gösterir. 

Rüyada Yoğurt Taşımak 

Rüyada yoğurt taşımak görmek, ailenizle aranızdaki bağları kuvvetlendireceğinizi işaret eder. Birlikte daha fazla vakit geçirmeye başlayacağınızı ifade eder. Böylelikle ailenizle birbirinize karşı olan sevginizin ve muhabbetinizin kat kat artacağını rivayet eder.

Yoğurt

“Rüyada Yoğurt Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Rüyamda eski bir zamanda büyük bir yerde yemek yapılıyordu. Ben de Demir bir leğende pilav yapıyordum ama pilav pişince tadına bakıyordum sanki ekşi ama güzel bir yoğurt yapmış gibiydim çok hoşuma gidiyordu anneme de yediriyordum oda diyordu “Ekşi ama çok güzel” anlamını yazarsanız memnun olurum.

  2. Rüyamda yoğurt mayalıyorum ama tutmuyor ve sütün içinde yosun gibi yeşil şeyler elime geliyor. Ne anlama geliyor?

  3. Rüyamda yoğurdu kayınvalidemin üzerine atıyordum sinirle yüzüne yüzüne döküyordum ve “Çok ayıp, inşallah yapmamışım” diyordum.

  4. 4 ay önce vefat eden eşim bana yoğurt alıp getirdi ve elime verdi, ben de mutfağa bıraktım. Yorumlarsanız sevinirim.

  5. Taze bembeyaz lezzetli bir yoğurt için de görünen küçük bir kıl ne anlama geliyor acaba ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir