Rüyada Terlemek Görmek

Rüyada terlediğini görmek, birtakım sıkıntılarınızdan yakında kurtulacaksınız. Bu rüya, itibar sahibi olacağınız anlamına da gelir.

Rüyada terlemek, dünyaya ait bir zararla tabir olunur. Ebu Sait El-Vaiz’e göre, ter içinde kaldığını görenin isteği yerine gelir. Alnından ter aktığını gören, çalışması ile isteğine kavuşur. Koltuk altı terinin fena koktuğunu görmek, zinaya veya vebaya delalet eder. 

İbn-i Sirin’e göre, vücudundan terinin aktığını gören malından zarar eder. Akan ter yere düşerse, zarar pek büyük olur. Terleyip elbiselerinin ıslandığını gören evlatları ve ailesi için mal toplar. Terin beyaz ve güzel kokulu olması helal mala renginin bozuk ve fena kokulu olması da haram mala delalet eder. 

Kirmani’ye göre, terlediğini görmek; istek sahibi için işinin olmasına, hasta için iyiliğe, fakir için zenginliğe, zengin için zahmet ve eziyete, tüccar ve esnaf için yorularak elde edilen kazanca işarettir. Rüyada güzel kokulu ter görmekte zarar yoktur. Kötü kokulu ter ise hayra yorumlanmaz. 

Rüyada bir hastanın terlediğini görmek, onun iyileşeceğine delalet eder. Bazıları, terlemek hayata, bir rivayete göre zahmet ve yorgunluğa delalet eyler demişlerdir. 

Abdulgani Nablusi’ye göre; rüyada isteyerek terlediğini görmek; hasta için iyileşmeye, sıkıntıda olan için bolluk ve genişlemeye, yorgunluk veya hastalık tesiri ile terlemek hastanın ölümüne, sağlam adam için zahmetli hizmet ve sanata işarettir. 

Rüyada vücudunun her tarafından ter çıkıp sızdığını gören, malından kaybeder. Bazılarına göre terlemek, yorgunluğa da delalet eder. Rüyada birinin terinden kendine bulaştığını gören, o adamdan hayır görür ve eline o adamın malından geçer. Terlediğini gören, zarara uğrar. Bazılarına göre, eti yenilen hayvanın teri helal mal, yenmeyen hayvan teri haram malla yorumlanır. 

Rüyada bir hayvanın terlediğini görmek, dört şekilde tabir olunur: Yorgunluk, zorluk, mal ve menfaat.

Rüyada terlediğini görmek: Birtakım sıkıntılarınızdan yakında kurtulacaksınız.

Terlemek

“Rüyada Terlemek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda eşimle yürüyorduk, önce orman gördük sonra orman ortasından yanmaya başladı sonra bütün orman yandı, lav atmaya başladı. Biz kaçmaya başladık, kaçarken tüm ailem de bizimle kaçmaya başladı. Biz zarar görmeden kurtulduk. Halamı, amcamı eve bıraktık sonra annem minderlerin yüzünü değiştirdi. Ben de “Siz umreye gideceğinizde ben temizlerdim” dedim. Annem de minderde benim ter izimi gördü “Çok terlemişin değiştireyim” dedi. Rüyamı yorumlar mısınız? Çok teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir