Rüyada Takip Görmek

Rüyada biri tarafından takip edildiğinizi görmek; sonu iyi olmayan ve sizi çok üzecek bir aşk yaşayacağınıza işarettir.

bkz: Rüyada İz sürmek Görmek

Takip

“Rüyada Takip Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Bir araçla yalnız seyahat ediyorum. Yol kenarında kardeşlerimi, yeğenlerimi görüyorum. Aracı durdurup yanlarına gidiyorum. Beni fark etmiyorlar, duymuyorlar, şakamı yapıyorlar diye düşünüyorum, dokunmak istiyorum, dokunamıyorum, sanki hayalet gibi sonra o sırada kayın biraderim tahsil oluyor. “Enişte beni takip et” diyor. O bir araçla gidiyor, ben de bir bisikletle takip ediyorum. Bir süre takip ettikten sonra kaybediyorum sonra uyanıyorum. Sevgili yorumcu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

  2. Sevdiğim kişinin beni takip ettiğini benim de onu takip ettiğimi görüyorum. Birbirimizi takip ettikten sonra onu kaybediyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  3. Rüyamda ana yol üzerinde bir şeylerle uğraşırken araba ile bir aile geliyor ve giderken küçük çocuğu unutuyorlar. Çocuğu onlara teslim etmek için götürecekken tam kucaklayacağım bebeği, sağ koltuk altında bir şişlik gibi çıkıntı gibi sert bir şey var neyse çocuğu götürdüm teslim ettim. Adam bana para vermeye kalktı ilk başta almadım sonradan kabul ettim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir